• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Ένα μαύρο κομποσκοίνι εξετάζουν οι Αρχές

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Αποκαλύφθηκε στη δημοσιότητα το νέο εύρημα στο κάθισμα του συνοδηγού στο μοιραίο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη που έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά της περίεργης υπόθεσης θανάτου της άτυχης μητέρας και αυτό είναι ένα κομποσκοίνι.

    Ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός με δυο μπλε χάντρες εντοπίστηκε από την αυτοψία της αστυνομίας. Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην άτυχη Ειρήνη, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα από την αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου όπου φυλασσόταν όλους αυτούς τους μήνες, το χρυσαφί αμάξι της άτυχης γυναίκας για περαιτέρω έρευνες.

    Στο σημείο της τραγωδίας, στη λίμνη Τριχωνίδα πήγε για πρώτη φορά μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο αδερφός της, ο οποίος άφησε λίγα λουλούδια εκεί που ξεψύχησε η άτυχη γυναίκα. Μαζί με τα τρία παιδιά της 44χρονης προσπαθούν να ξεδιαλύνουν και να βάλουν τέλος στην πολύκροτη υπόθεση ανακαλύπτοντας τον τρόπο που η άτυχη Ειρήνη έχασε τη ζωή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυνηγητό με το Στέφανο Χίο: Παραμένει άφαντος- Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χαρακώματα κυβέρνηση – Καμίνης για τις αναπλάσεις στην Αθήνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος δημοσιογράφος – εκδότης πήρε μπόνους 210.000 ευρώ;



    ΣΧΟΛΙΑ