• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κυνηγητό με το Στέφανο Χίο: Παραμένει άφαντος- Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

    • NewsRoom

    Στέφανος Χίος


    Άφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά τη δικαστικού επιμελητή.

    Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

    Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα. Ο δικαστικός επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

    Όπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

    Η  ανακοίνωση του Στέφανου Χίου

    «Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

    Τμήμα ανθρωποκτονιών

    Προστασία πολιτεύματος

    Ασφαλεια

    Διας

    Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

    Θα λογαριαστούμε με όλους!

    Σ.Χ»

    Η εκδοχή του δημοσιογράφου

    Σύμφωνα με την εκδοχή της ιστοσελίδας makeleio.gr ο άντρας που αναζητούσε τον Στέφανο Χίο εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες, ενώ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πυροβολισμό «υποδέχτηκε» δικαστικό επιμελητή ο Στέφανος Χίος-Τι συνέβη ακριβώς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστικοί επιμελητές για τον πυροβολισμό στην εφ. «Μακελειό»: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»



    ΣΧΟΛΙΑ