• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο αμάξι της

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Συνεχίζεται το θρίλερ Λαγούδη με ένα αντικείμενο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας που μπορεί να ανατρέψει, τα μέχρι στιγμής δεδομένα που μιλούν για αυτοχειρία της 44χρονης.

    Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην εκλιπούσα Ειρήνη, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, από την έρευνα του τεχνικού συμβούλου κ. Γκουρμπάτση, ο οποίος στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο θάνατος της 44χρονης είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

    Το νέο στοιχείο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν το τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου.

    Εδώ και λίγες ώρες στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, βρίσκονται ο αδερφός της Γιώργος, μαζί με τους δικηγόρους της οικογένειας αλλά και νέος πραγματογνώμονας ο οποίος θα πραγματοποιήσει εκ νέου αυτοψία, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και στο αυτοκίνητο της 44χρονης που βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 10χρονος από τα Καλάβρυτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηφισιά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 26χρονος κλέφτης!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευθύμιος Μπουλούτας: Είμαι το εξιλαστήριο θύμα

     



    ΣΧΟΛΙΑ