• Unwrap The Divani Holiday Magic!

    Ξετυλίξτε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

    divani

    Τι γεύση έχουν τα Χριστούγεννα; Τι χρώμα έχει η Πρωτοχρονιά; Ποια είναι η μελωδία των γιορτών;

    Οι γιορτές δεν είναι μόνο ένα διάλειμμα. Είναι μαγικό ταξίδι που μπορεί να έχει στοιχεία από όνειρο. Αρκεί να ξέρουμε πού να τα βρούμε!

    Γεύσεις, χρώματα, μελωδίες, διακόσμηση αλλάζουν το κλίμα, τη διάθεση, την ατμόσφαιρα, τις καρδιές μας. Και αυτές οι γιορτές μπορεί να είναι πραγματικά αξέχαστες με τα events και τις δραστηριότητες που έχουν ετοιμάσει τα Divani Collection Hotels στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

    Ζήστε, λοιπόν, τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και το glamour της Πρωτοχρονιάς μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα Divani Collection Hotels. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε κομψή διαμονή, γκουρμέ πιάτα, φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, οικογενειακές δραστηριότητες και την απόλυτη εμπειρία περιποίησης & χαλάρωσης!

    Divani Caravel

    Αξέχαστες γιορτές με πανοραμική θέα, στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα 5 λεπτά από το Κολωνάκι: εκεί όπου γίνονται όλα!

    Divani Caravel
    Divani Caravel

    To Divani Caravel δεν χρειάζεται συστάσεις: είναι η επιτομή της πολυτελείας στη διαμονή σας σε δωμάτια και σουίτες!

    Divani Caravel
    Divani Caravel

    Φέτος, όμως, υπόσχεται πολλά περισσότερα! Όπως μια αξέχαστη Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο JuJu Bar Restaurant, συνοδεία DJ, σε ατμοσφαιρικό χώρο, με μοναδικά gourmet menu. Γιατί τις γιορτές τις απολαμβάνομε με όλες μας τις αισθήσεις!

    Caravel JuJu
    Caravel JuJu

    Αλλά επειδή γιορτές σημαίνει και οικογένεια, στο Divani Caravel, θα παρακολουθήσετε χριστουγεννιάτικες ταινίες, θα γράψουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη, θα κάνουμε χειροτεχνίες και θα παίξουμε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού!

    Divani Apollon Palace & Thalasso

    Η διαμονή στο Divani Apollon Palace & Thalasso είναι σίγουρα ξεχωριστή: στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Καβούρι, με θέα τον Αργοσαρωνικό, είναι αυτό που θα έλεγε κανείς η επιτομή της πολυτέλειας!

    Divani Apollon Palace & Thalasso
    Divani Apollon Palace & Thalasso
    Divani Apollon Palace & Thalasso
    Divani Apollon Palace & Thalasso

    Το γεγονός, όμως, που θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στις φετινές γιορτές θα είναι το Πρωτοχρονιάτικο Burlesque Show για να γιορτάσουμε φαντασμαγορικά την έλευση του νέου έτους, αλλά και τα 65 χρόνια από την ίδρυση των Divani Collection Hotels.

    Apollon Burlesque Show
    Apollon Burlesque Show

    Με 6μελές χορευτικό σχήμα και 6μελή ορχήστρα, ειδικά επιμελημένα μενού και εορταστική ατμόσφαιρα!

    Divani Apollo Palace

    Γιορτές, όμως, δεν είναι μόνο η Πρωτοχρονιά, αλλά, κυρίως, οι στιγμές που απολαμβάνουμε με τους δικούς μας ανθώπους. Γι’ αυτό και η ομάδα του Divani Apollon Palace & Thalasso έχει οργανώσει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια: προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, χειροτεχνίες και κυνήγι κρυμμένου θησαυρού!

    Και επειδή τις μέρες αυτές αξίζει να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο, αλλά και να φροντίσουμε τον εαυτό μας, στο Divani Apollon Palace & Thalasso μπορούμε να απολαύσουμε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης: δυο ειδικές θεραπείες για εορταστική λάμψη, που συνδυάζουν χαλάρωση, απολέπιση και ενυδάτωση. Από το παγκοσμίου φήμης Divani Athens Spa & Thalasso Center, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα ευεξίας στην Ευρώπη και το μοναδικό με πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα.

    Divani Athens Spa & Thalasso Center
    Divani Athens Spa & Thalasso Center

    Divani Meteora

    Στο Divani Meteora, σε ένα μαγευτικό τοπίο, με θέα τους βράχους των Μετεώρων, ένα μοναδικό μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO, η διαμονή μένει σίγουρα αξέχαστη.

    Ξενοδοχείο Divani Meteora
    Divani Meteora

    Δεν είναι, όμως, μόνο η διαμονή! Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τα εορταστικά μενού και τη γιορτινή διακόσμηση υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία για τις φετινές γιορτές!

    Divani Meteora

    Divani Meteora
    Divani Meteora

    Και, επιπλέον, η παραμονή στο Divani Meteora γίνεται πραγματικά αξέχαστη με τις πολλές δραστηριότητες όπου μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια: προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, χειροτεχνίες και κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

    Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, το μοναδικό στο είδος του μουσείο στην Ευρώπη στην Καλαμπάκα, αλλά και τον Μύλο των Ξωτικών, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα.

    Και για τους λάτρεις της φύσης, η διαμονή μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με εξορμήσεις στη φύση, αλλά και πολλές δραστηριότητες όπως πεζοπορία.

    Divani Meteora
    Divani Meteora

    Γιορτές σημαίνει δώρα!

    Και επειδή οι γιορτές είναι συνυφασμένες με τα δώρα, φέτος κάντε το τέλειο δώρο στους αγαπημένους σας: με ένα Divani Gift Card μπορείτε να χαρίσετε ειδυλλιακές στιγμές σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο μας για διαμονή, φαγητό, wellness!

    Δείτε τις ειδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές Divani και κλείστε την αγαπημένη σας εδώ: Divani Collection Hotels – χριστουγεννιάτικες προσφορές (divanis.com)

    The Divani Magical Gifts!

    Με αφορμή, τέλος, τον εορτασμό των 65 χρόνων των ξενοδοχείων Divani, ο Άγιος Βασίλης θα φέρει ένα ξεχωρισό δώρο στα μέλη του Divani DISCOVERY που θα περάσουν τις γιορτές τους σε οποιοδήποτε Divani Collection Hotel (από 18/12/2023 έως 07/01/2024).

    Το δώρο αυτό, που θα προστεθεί στον λογαριασμό μέλους μετά τις 08/01/2024, θα είναι το εισιτήριό σας για να «ξεκλειδώσετε» αποκλειστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, ειδικά για εσάς!

    Μάθετε περισσότερα για το Divani DISCOVERY εδώ

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»