• The Holiday Countdown

    Public: Μοιράζουν παιχνίδια και σκορπίζουν χαρά!

    • NewsRoom

    Και φέτος τα Χριστούγεννα, τα Public δημιουργούν τις πιο όμορφες γιορτινές εμπειρίες!

    Πώς θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς παιχνίδια;

    Η μαγεία των Χριστουγεννών μας γοητεύει, μας παρασέρνει και μας κάνει να νιώθουμε – ακόμα και αν δεν είμαστε – και πάλι παιδιά.

    Η πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου έφτασε και μας υπενθυμίζει ότι το φως και η ελπίδα έρχονται μέσα από το «μαζί». Γιατί μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

    Έτσι, τα Public στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δημιούργησαν το Πρόγραμμα Δωρεάς Παιχνιδιών για τη συγκέντρωση παιδικών παιχνιδιών.

    Σε συνεργασία με την Swaplanet, την πλατφόρμα ανταλλαγής παιχνιδιών, παιδικών ρούχων και βιβλίων που δίνει δεύτερη ζωή σε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται πια, θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν παιχνίδια που θα έχουμε δωρίσει όλοι μας.

    Συγκεκριμένα θα τα προσφέρουν στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, σκορπίζοντας απλόχερα χαρά και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Και μην ξεχνάτε ότι ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες, το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ!

    Και φέτος τα Χριστούγεννα, τα Public δημιουργούν τις πιο όμορφες γιορτινές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

    Μικρές πράξεις μεγάλης σημασίας

    Η διαδικασία είναι απλή και στο Πρόγραμμα Δωρεάς Παιχνιδιών μπορεί να συμβάλει κάθε ένας από εμάς με μια απλή επίσκεψη στα καταστήματα Public Αττικής που φιλοξενούν την ενέργεια.

    Συγκεκριμένα αφορά τα καταστήματα στις παρακάτω περιοχές:

    • Αγ. Ι. Ρέντης
    • Αγ. Παρασκευή
    • Αγ. Παρασκευή – Μεσογείων
    • Αργυρούπολη
    • Κορυδαλλός
    • Ν. Σμύρνη
    • Πειραιάς
    • Περιστέρι Λ. Αθηνών
    • Σύνταγμα

    Όταν σε οποιαδήποτε από τα παραπάνω καταστήματα Public εντοπίσουμε τον ειδικό σάκο του Άγιου Βασίλη, μπορούμε να τοποθετήσουμε μέσα είτε μεταχειρισμένα παιχνίδια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, είτε ολοκαίνουργια παιχνίδια που θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά.

    Στη συνέχεια,  τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν από όλα τα καταστήματα, και εφόσον έχουν περάσει όλα από τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο, θα προσφερθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στα παιδικά Χωριά SOS.

    Τα Public στέκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και μας υπενθυμίζουν ότι Χριστούγεννα σημαίνει μοιράζομαι! Μοιράζομαι αγάπη, δώρα και φυσικά παιχνίδια.

    Έτσι μέσα από αυτή τη σπουδαία πράξη προσφοράς, τα Public μας θυμίζουν πως η μαγεία να μοιράζεις χαρά κρύβεται σε μικρές πράξεις που είναι όμως, μεγάλης σημασίας.

    Παράλληλα, δίνοντας δεύτερη ζωή σε παιχνίδια και αντικείμενα, συμβάλλουν στην ενίσχυση του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας και μας δείχνουν εύκολους τρόπους υιοθέτησης ενός πιο πράσινου τρόπου ζωής και στις γιορτές.

    Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει νοιάζομαι και μοιράζομαι! Μοιράζομαι παιχνίδια που δεν έχω ανάγκη και σκορπίζω φως και χαμόγελα στα προσωπάκια μικρών παιδιών.

    Γιατί η αληθινή αγάπη «αποκαλύπτεται» μέσα από μικρές πράξεις! Και τα Public μας δείχνουν τον τρόπο να το καταφέρουμε όλοι μαζί!

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»