• The Holiday Countdown

    ΑΒ Βασιλόπουλος: Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός

    • NewsRoom

    Καλή διάθεση, φωτάκια, κεράκια, γιορτινή διακόσμηση, οικογενειακά τραπέζια, συγκεντρώσεις με φίλους, παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις, πλούσια εδέσματα και πολλά-πολλά γλυκά!

    Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και είναι πολύτιμες. Είναι οι μέρες που και οι μεγάλοι γίνονται για λίγο παιδιά, που θέλουμε να απολαύσουμε λίγο περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού μας, να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τους αγαπημένους μας.

    Είναι, επίσης, οι μέρες που θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους κάτι παραπάνω. Και στον εαυτό μας φυσικά. Ξεκινώντας, πρώτα απ’ όλα, από τις γεύσεις και τα πιάτα που θα ομορφύνουν το τραπέζι και θα κάνουν ξεχωριστές τις μέρες αυτές!

    Κι αν υπάρχει κάτι που διακρίνει τις γιορτές, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες μέρες, αυτό είναι ο πλούτος τους: η ποικιλία σε χρώματα, γεύσεις και αρώματα, η γλύκα που τους δίνει ιδιαίτερο νόημα. Γι’ αυτό και φέτος θα φροντίσουμε όλοι να γεμίσουμε και πάλι το σπίτι και το γιορτινό τραπέζι με ό,τι καλύτερο υπάρχει να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας.

    Ο προορισμός θα είναι, για μία ακόμη φορά, τα ΑΒ Βασιλόπουλος – ο απόλυτος προορισμός των Χριστουγέννων!

    Γιατί εκεί θα βρούμε όλα όσα θέλουμε στις καλύτερες τιμές και με μεγάλες προσφορές.

    Τα ΑΒ και το AB Eshop, ειδικά για τις μέρες των γιορτών, εμπλουτίζουν την ήδη μεγάλη ποικιλία τους με όλα όσα χρειαζόμαστε να απολαύσουμε σε ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι.

    Εκλεκτά κρεατικά, φρέσκιες γαλοπούλες, χοιρινό σε ιδιαίτερες κοπές, αλλά και ρολά και πορκέτες θα πρωταγωνιστήσουν στα τραπέζια μας.

    Ζουμερά ρόδια, αλλά και εξωτικά φρούτα, κολοκύθες, πατάτες και γλυκοπατάτες και πολλά ακόμη ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και κάστανα και ξηροί καρποί, ακόμα και έτοιμες λύσεις για τις γιορτινές μας σαλάτες θα μας περιμένουν στο οπωροπωλείο των ΑΒ.

    Επιπλέον, στα ΑΒ θα βρούμε αμέτρητες επιλογές σε τυριά, γκουρμέ αλλαντικά Εxcellent Tapas και όχι μόνο και delicatessen λιχουδιές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, αλλά και από κάθε γωνιά του κόσμου. Και όλα αυτά θα τα συνοδέψουμε με ξεχωριστά και βραβευμένα κρασιά του ελληνικού ή του ξένου αμπελώνα, αλλά και αφρώδεις οίνους που θα βρούμε στην πάντα ενημερωμένη κάβα των ΑΒ.

    Γλυκά με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

    Αλλά τι θα ήταν οι γιορτές χωρίς γλυκά;

    Γι’ αυτό στα καταστήματα ΑΒ θα βρούμε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που δίνουν γεύση και άρωμα σε αυτές τις μέρες με την υπογραφή του αγαπημένου σεφ Άκη Πετρετζίκη.

    Αποκλειστικά, λοιπόν, στα καταστήματα AB θα βρούμε:

    • Μελομακάρονα ΑΒ με μέλι και καρύδι
    • Μελομακάρονα ΑΒ με επικάλυψη σοκολάτας
    • Κουραμπιέδες αμυγδάλου ΑΒ μόνο με βούτυρο γάλακτος
    • Μυρωδάτα τσουρέκια ΑΒ με μαστίχα, με πραλίνα φουντουκιού και με γέμιση καραμέλα dulce de leche
    • Φρουτένιο Panettone ΑΒ
    • Υπέροχη Βασιλόπιτα ΑΒ (διαθέσιμη στα καταστήματα από 23 Δεκεμβρίου)

    ΑΒ Food Stories με καλό σκοπό

    Και επειδή σίγουρα θέλουμε να αιφνιδιάσουμε ευχάριστα τους καλεσμένους μας και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας στην κουζίνα, το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του ΑΒ Food Stories, του απολαυστικού περιοδικού γαστρονομίας της ΑΒ που τόσο έχετε αγαπήσει, ήρθε και φέτος τις γιορτές, για να μας φέρει τις πιο γιορτινές ιδέες.

    Στις σελίδες του θα ανακαλύψουμε προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και οικονομικά γιορτινά μενού που θα συναρπάσουν τους καλεσμένους μας, συνταγές για πεντανόστιμα γλυκά και ιδιαίτερες γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν.

    Αν θέλουμε, γυρίζουμε το περιοδικό ανάποδα και #allazoumesinithies, ετοιμάζοντας ένα γιορτινό plant based μενού και ανακαλύπτουμε ιδέες για υγιεινό brunch.

    Και όπως πάντα, με την αγορά του στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνουμε μαζί μια πράξη αγάπης, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που στηρίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

    Ζητήστε το από τα ταμεία ή αποκτήστε το από το AB Eshop.

    Δώρα για όλους!

    Και για την εορταστική περίοδο, έχετε δύο ευκαιρίες να κερδίσετε πόντους στην κάρτα AB Plus! Πρώτα την περίοδο 15-23/12 με τον κωδικό XMAS23 και αγορές άνω των 150€ κερδίζετε 300 πόντους. Και την περίοδο 26-30/12 με τον κωδικό GIFT23 και αγορές άνω των 80€ 100 πόντους!

    Επίσης, στο Xmas Shop του eshop της ΑΒ Βασιλόπουλος, θα βρείτε μία νέα προσφορά έκπληξη κάθε μέρα, ακολουθώντας το ημερολόγιο προσφορών και μετρώντας τον χρόνο ανάποδα για τα Χριστούγεννα μαζί μας!

    Το AB Eshop εξυπηρετεί όλη την Αττική και την Θεσσαλονίκη με παραγγελία από 25€ και παράδοση ακόμα και την ίδια ημέρα, αλλά και 50 ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

    Αν, πάλι, προτιμάτε να παραλάβετε τις αγορές σας από ένα κοντινό κατάστημα ΑΒ, κάντε online την παραγγελία σας από 15€ μόνο και επίλεξε την υπηρεσία AB Collect για να κερδίσετε χρόνο.

    Επιπλέον, οι πελάτες των ΑΒ, εξαργυρώνοντας όλα τα κουπόνια AB Plus, από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, θα κερδίζουν τουλάχιστον 200 πόντους.

    Δώρα αγάπης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

    Και επειδή οι μέρες αυτές είναι μέρες προσφοράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει για όγδοη συνεχή χρονιά μοναδικά Δώρα Αγάπης σε 191 επιλεγμένα καταστήματά της, καθώς και στο AB Eshop, και μας καλεί όλους να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές, με φροντίδα για μικρούς και μεγάλους, για όσους έχουν ανάγκη.

    Κάθε Δώρο Αγάπης περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι, μόνο με 3,90 ευρώ, μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και αγάπη.

    Πώς;

    Μπορούμε να δωρίσουμε  οι ίδιοι το Δώρο Αγάπης ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

    Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο!

    Για να μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ: https://www.ab.gr/xmas-shop

    Μοιραζόμαστε και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος!

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»