• The Holiday Countdown

    Beefbar Athens Xmas edition!

    • NewsRoom

    Το Beefbar Athens υποδέχεται την εορταστική περίοδο με δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

    Το πιο ειδυλλιακό μέρος στον Αστέρα Βουλιαγμένης μεταμορφώνεται στον απόλυτο εορταστικό dining προορισμό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για να απολαύσετε τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    Αστραφτερά φώτα, spicy διάθεση, προκλητικά απολαυστικό φαγητό: Δεν υπάρχει καλύτερο τρίπτυχο για να περιγράψει κανείς τις μαγευτικές γιορτές στο Beefbar Athens, που φέτος είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ. Το διάσημο εστιατόριο που βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αγκαλιάζει την εορταστική περίοδο δημιουργώντας πιάτα με festive twist.

    Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ομάδα του Beefbar Athens, με επικεφαλής τον chef Παναγιώτη Ρέτζη, δημιούργησε δυο εορταστικά μενού.

    Όσοι επιλέξουν το Beefbar Athens για την Παραμονή των Χριστουγέννων θα απολαύσουν ένα μοναδικό μενού βασισμένο σε παραδοσιακές, αγαπημένες συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως σούπα κάστανο, surf & turf tartare με μεδούλι και ρόδι και φυσικά το βασιλιά του κρέατος, truffle wagyu flap roll, στην πιο γιορτινή εκδοχή του.

    Στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζουν η king crab salad, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature beef wellington.

    Την Xmas experience συμπληρώνει η λίστα των festive cocktails με τα Βeefbar Gluhwein και Ηappy Pumpkin Year να κρατούν τα ηνία της απόλαυσης!

    Τα εορταστικά μενού του Beefbar Athens είναι σίγουρο ότι θα δώσουν λίγη περισσότερη λάμψη στις γιορτές σας και θα σας παρασύρουν στο απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι!

    Beefbar Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens) Βουλιαγμένη, Αθήνα

    Το Beefbar Athens θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου για brunch, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου για lunch και dinner, ενώ τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 θα είναι ανοιχτό για lunch και dinner.

    Ώρες λειτουργίας:

    Δευτέρα-Παρασκευή: 7:00μ.μ.-12:00 π.μ.

    Σάββατο & Κυριακή: 12:00-5:00 μ.μ. και 7:00μ.μ. – 12:00 π.μ.

    Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 96 70 700

    www.beefbar.com

    Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Beefbar Athens στο Facebook & Instagram

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»