• attica stores

    The Holiday Countdown

    Τα attica «ξεκλειδώνουν» και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων

    • Στέφανος Νικολαΐδης

    Τα πολυκαταστήματα attica υποδέχονται και φέτος την περίοδο των γιορτών με ένα ξεχωριστό holiday concept.

    Τα αγαπημένα πολυκαταστήματα βάζουν τα γιορτινά τους και μας προσκαλούν να «ξεκλειδώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων», σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με στολίδια, φώτα και μουσικές που θα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την ούτως ή άλλως μοναδική εμπειρία αγορών που προσφέρουν τα attica.

    Με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου illustrator Σπύρου Χάλαρη

    Για να δώσουν παραμυθένια νότα στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια τους, τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα σχεδιαστή Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος δημιούργησε εντυπωσιακά illustrations που ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο χρώματα, χαρούμενη διάθεση και λαμπερή ατμόσφαιρα.

    Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, έχοντας για έμπνευση το concept «Unlock the Magic of Christmas» της Newton, δημιούργησε τα illustrations που κοσμούν τις βιτρίνες και την εσωτερική διακόσμηση των πολυκαταστημάτων, τις εορταστικές τσάντες των attica για τις αγορές και τα δώρα, καθώς και την ψηφιακή επικοινωνία.

    Κλασικά χριστουγεννιάτικα σύμβολα, όπως ένα αστέρι, ένα γκι, μια κόκκινη μπάλα, ένα ποτήρι σαμπάνια, ένα γυναικείο γάντι και ένα παιδικό αλογάκι, συνθέτουν έναν παραμυθένιο κόσμο όπου συμβιώνουν με χάρη το όνειρο και η πραγματικότητα.

    Στο κέντρο όλων, το χρυσό κλειδί των attica, που συμβολίζει τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας και μας ωθεί στο να ξεκλειδώσουμε ό,τι ονειρευόμαστε να ζήσουμε όλη την περίοδο των Χριστουγέννων.

    «Αυτό το έργο-μοτίβο αποτελεί ένα παιχνιδιάρικο υβρίδιο λάμψης και φαντασίας, μια χαρούμενη συμφωνία σε τεχνικό χρώμα που, για μένα, ενσαρκώνει την ατμόσφαιρα της εποχής.

    Κάθε στοιχείο σχεδιάστηκε με τη δική του ιστορία στο μυαλό μου: ένα κλειδί που ξεκλειδώνει ένα κουτί, μια κουρτίνα που αποκαλύπτει μια ιστορία, ένα διαμαντένιο ποτήρι, κ.ο.κ. Όλα αυτά συνθέτουν ένα γιορτινό ανθοστέφανο», δηλώνει ο Σπύρος Χάλαρης.

    attica: Ιδανικός shopping προορισμός για γυναικείες festive εμφανίσεις

    Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου που κάθε γυναίκα λατρεύει, καθώς μέσα από μεταλλικές υφές, glamorous ρούχα και αξεσουάρ μπορεί να δημιουργήσει γιορτινά και εντυπωσιακά σύνολα που θα την κάνουν να διαφέρει, αναδεικνύοντας τη λάμψη της.

    Και το 2023, τα πολυκαταστήματα attica δημιουργούν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πηγαίνοντας τις εορταστικές σας αγορές σε άλλο επίπεδο με κορυφαία brand της γυναικείας ένδυσης, όπως Coperni, Stine Goya, Maje, Victoria Beckham, Zeus + Dione, για να απογειώσετε όλες τις festive εμφανίσεις σας.

    Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με εντυπωσιακά ρούχα που θα φορέσετε στις βραδινές εξόδους, τα parties, τα Χριστούγεννα ή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Φορέματα, φούστες και μπλούζες θα αναδείξουν τη μοναδικότητα του στιλ σας και φυσικά τη θηλυκότητά σας!

    Ακαταμάχητοι συνδυασμοί για κάθε κομψό άνδρα

    Εκτός από τις γυναικείες προτάσεις, τα attica αποτελούν τον απόλυτο προορισμό χριστουγεννιάτικων αγορών και για male outfits, αφού τα πολυκαταστήματα σάς υπόσχονται ότι θα βρείτε την τελευταία λέξη της ανδρικής μόδας!

    Μπορεί να έχετε ήδη αποφασίσει πώς θα περάσετε τη μέρα των Χριστουγέννων, αλλά μπορεί ακόμη να μην έχετε κανονίσει τίποτα.

    Όποια κι αν είναι η περίπτωση, τα attica έχουν φροντίσει να σας προτείνουν τους καλύτερους συνδυασμούς ρούχων, από brands όπως: Kiton, Corneliani, Boss και Emporio Armani, για να μη βρεθείτε απροετοίμαστοι, ό,τι κι αν κάνετε εκείνη την ημέρα.

    Ξεχωριστά δώρα που θα κάνουν τα Χριστούγεννα σας ονειρικά!

    Τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμο των δώρων και τα πολυκαταστήματα attica έχουν φροντίσει (και) για αυτό.

    Επιλέξτε το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους σας μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο pop-up που περιλαμβάνει μοναδικές επιλογές για μια τέλεια σικάτη πρόταση. Καλλυντικά, αρώματα, τσάντες, αξεσουάρ και πολλά άλλα σας περιμένουν.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν στα πολυκαταστήματα μουσικά δρώμενα με dj sets και μπάντες, personalization events από beauty brands και μοναδικά pop ups με ιδέες για δώρα.

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»

    Διαβάστε επίσης:

    Unwrap The Divani Holiday Magic!

    Χριστούγεννα: Ιδέες για να διακοσμίσετε το γιορτινό τραπέζι

    Χριστούγεννα: Ιδέες για λαμπερή και cozy διακόσμηση του σπιτιού