• Στοίχημα

    Δυάδα από Ιταλία και Αγγλία

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Μοίρασε κέρδη το MONOBET με 2 ταμεία!

    Βγήκαν καλά κέρδη τις τελευταίες μέρες από τις προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ!

    Την Πέμπτη πέρασε η δυάδα με το Over στο παιχνίδι Αντβέρπ-Οστάνδη (με απόδοση 1,54) και το Goal στο ματς Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα (με 1,60). Στο 2,46 ήταν η απόδοσή της!

    Το Σάββατο ήρθε νέο ταμείο από την τριάδα με το Over στον αγώνα Μπόχουμ-Λειψία (1,50) και τα «διπλά» της Λίβερπουλ (1,52) στο ματς με την Νότιγχαμ και της Μαρσέιγ (1,84) στο παιχνίδι με την Κλερμόν. Πλήρωσε 4,20 αυτή η τριάδα!

    Την Κυριακή χάθηκε το ταμείο στις καθυστερήσεις του αγώνα Άρης-ΑΕΚ. Με το πέναλτι του Μορόν ο Άρης ισοφάρισε 3-3 και δεν πέρασε το «διπλό» της ΑΕΚ σε συνδυασμό με το Over 1,5. Οι άλλες 2 προτάσεις πέρασαν, το «διπλό» του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το Over 1,5 στο ματς με τη Λαμία και ο «άσος» του Ολυμπιακού μαζί με το Over 2,5 στο παιχνίδι του με τον Βόλο.

    Σήμερα θα ασχοληθώ με τα 2 παιχνίδια του ιταλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Ίντερ, πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη με μεγάλα σκορ. Πέτυχε από 4 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Γειτονικό ντέρμπι είναι το σημερινό ματς με την Τζένοα, η οποία έχει μόνο μία ήττα στους τελευταίους δυόμιση μήνες (4-6-1) και έκοψε βαθμούς (1-1) από την Ίντερ στην αναμέτρησή τους στη Γένοβα για τον πρώτο γύρο.

    Πολύ χαμηλή είναι η απόδοση του «άσου» και δεν αξίζει να παιχτεί. Αντίθετα, το Over έχει απόδοση 1,72. Θα ήταν πιο χαμηλά αν δεν έπαιζε κλειστά η Τζένοα. Ένα γρήγορο γκολ όμως μπορεί να «ανοίξει» το ματς. Βγαίνει και από την παράδοση το Over. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Μιλάνο η Ίντερ κέρδισε με μεγάλα σκορ (5-0, 4-0, 3-0 και 4-0).

    Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ θέλει μόνο τη νίκη στο Σέφιλντ για να μειώσει ξανά στους 2 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Προέρχεται από 7 σερί Over. Πιστεύω ότι θα κερδίσει με μεγάλο σκορ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Σέφιλντ δέχτηκε 11 γκολ! Έχασε με 0-6 από την Άστον Βίλα και με 0-5 από την Μπράιτον. Συνδυάζω το «διπλό» της Άρσεναλ με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    964 (21:45) ΙΝΤΕΡ-ΤΖΕΝΟΑ OVER 2,5 1,72
    965 (22:00) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΑΡΣΕΝΑΛ 2+OVER 2,5 1,50

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσός ξανά ο Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από αγώνα-θρίλερ

    Τεντόγλου: Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος, θα κάνω τριπλούν (video)

    F1 Μπαχρέιν: Ο Verstappen στην pole!



    ΣΧΟΛΙΑ