• Στοίχημα

    Δυάδα από τα Κύπελλα Βελγίου και Πορτογαλίας

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Παιχνίδι με τα γκολ από το ΜΟΝΟΒΕΤ στο σημερινό κουπόνι

    Τα παιχνίδια των Κυπέλλων ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Οι επιλογές που έκανα είναι με 1 Goal από το Βέλγιο και 1 Over από την Πορτογαλία.

    Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Βελγίου ανάμεσα στην Οστάνδη και την Αντβέρπ. Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την πρόκριση η Αντβέρπ. Προηγήθηκε με 0-1 στο 24’, ισοφαρίστηκε μετά από λίγα λεπτά, στο 37’, πίεσε για το δεύτερο γκολ αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ο οποίος «κατέβασε τα ρολά».

    Στη ρεβάνς στην έδρα της η Αντβέρπ δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο «άσος» έχει μικρή απόδοση. Προτιμότερο είναι το Over το οποίο θα μπορούσε να γίνει και στον πρώτο ημιτελικό αν δεν έχανε τόσες πολλές ευκαιρίες η Αντβέρπ.

    Στο Κύπελλο Πορτογαλίας γίνεται το ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα για την ημιτελική φάση. Διπλά είναι τα παιχνίδια και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην έδρα της Μπενφίκα. Μετράνε τα εκτός έδρας γκολ στο Κύπελλο Πορτογαλίας και αυτό σημαίνει ότι η Μπενφίκα θα ψάξει το γκολ.

    Παίζουν οι ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις στην Πορτογαλία. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2. Στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1. Στην τελευταία αναμέτρησή τους στην έδρα της Σπόρτινγκ ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Το Goal είναι πιθανό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    938 (21:45) ΑΝΤΒΕΡΠ-ΟΣΤΑΝΔΗ OVER 1,54
    941 (21:45) ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ GOAL 1,60

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ