• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για τα ματς του Σαββατοκύριακου

    • Monobet


    Δυνατό είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με πολλά καλά παιχνίδια. Ξεχώρισα 2 τριάδες. Στην πρώτη, για τα σημερινά ματς, έβαλα 2 φαβορί από την Αγγλία και τη Γερμανία και 1 Over.

    Πιστεύω ότι θα μπουν πολλά γκολ στην Μπουντεσλίγκα, στο παιχνίδι της Μπόχουμ με τη Λειψία. Η γηπεδούχος, μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 κατά της Μπάγερν, δέχτηκε 5 γκολ από την Γκλάντμπαχ και ηττήθηκε με 5-2. Η φιλοξενούμενη έχασε στο τέλος με 2-1 από την Μπάγερν και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2. Λογικά θα μπουν πάνω από 2 γκολ.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, παρά τις πολλές απουσίες που έχει αυτή την εποχή, καταφέρνει και κερδίζει. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +2 από την Άρσεναλ. Πήρε και το Λιγκ Καπ με τη νίκη στην παράταση με 1-0 στον τελικό με την Τσέλσι. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα βρει τον τρόπο να κερδίσει εκτός έδρας την Νότιγχαμ.

    Κλείνω τη σημερινή τριάδα με το «διπλό» της Μαρσέιγ στο ματς με την Κλερμόν. Με τον Γκασέ στον πάγκο της η Μαρσέιγ μεταμορφώθηκε και έκανε το 2 στα 2 κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνεσκ και την Μονπελιέ. Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί να φύγει με τη νίκη από την έδρα της ουραγού Κλερμόν η οποία πάντως ήταν βελτιωμένη στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Νις και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

    Νίκες για τα φαβορί στη Σούπερ Λίγκα

    Την Κυριακή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα φαβορί πιστεύω ότι θα κερδίσουν αλλά για να έχουν αξία πρέπει να συνδυαστούν με το Over 1,5 ή το Over 2,5.

    Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κερδίσει με μεγάλο σκορ τον Βόλο. Για το Over 2,5 ίσως βοηθήσει και ο αντίπαλός του, ο οποίος είναι ικανός να σκοράρει στο Καραϊσκάκη. Ανεβαίνει η απόδοση του «άσου» αν συνδυαστεί με το Over 2,5.

    Στα άλλα 2 φαβορί, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ποντάρω στα «διπλά» τους μαζί με το Over 1,5. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για να μπει ως πρωτοπόρος στη μάχη των πλέι οφ. Το «διπλό» έχει χαμηλή απόδοση και για να ανέβει προσθέτω και το Over 1,5. Σπάνια μένει στο 1 γκολ η ΑΕΚ.

    Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία. Προέρχεται από τις εκτός έδρας νίκες του, στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό (1-3) και τον Πανσερραϊκό (0-2). Δύσκολα θα αφήσει βαθμούς στη Λαμία. Όπως δύσκολα θα μείνει και στο 1 γκολ.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    UEFA: Στη Βουλή οι φάκελοι για 3 παιχνίδια της Super League 2 που ελέγχονται ως ύποπτα

    Η τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Ολυμπιακός: Το CAS του έδωσε πίσω τον ένα βαθμό της ποινής από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό



    ΣΧΟΛΙΑ