• sports

    Ρονάλντο: Ήρθε η ώρα να φύγω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

    • NewsRoom
    Κριστιάνο Ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα των “Times” ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Το συμβόλαιο του CR7 στη Γιουνάιτεντ λήγει το 2023 (έχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο).

    Ο 37χρονος πλέον σούπερ σταρ έχει ως κύρια προτεραιότητα την παρουσία στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει φέτος η Γιουνάιτεντ αφού τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα της Premier League.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο ίδιος πιστεύει πως έχει ακόμη τρεις με τέσσερις σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο και θέλει να τις περάσει σε μία ομάδα όπου θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ομαδικά και ατομικά επιτεύγματα στην πλούσια συλλογή του.

    «Δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα» φαίνεται να είπε ο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον, η αποχώρησή του θέλει να γίνει με τέτοιο τρόπο που δεν θα διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας της Γιουνάιτεντ.

    Αξίζει όμως να σημειωθεί πως – σύμφωνα πάντα με τους Times – εκτός των αγωνιστικών παραγόντων για την απόφασή του, οι λόγοι που ο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει φέρεται να είναι και προσωπικοί, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για την οικογένειά του λόγω της απώλειας του ενός από τα δύο νεογέννητα βρέφη της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

    Διαβάστε επίσης:

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

    Ρονάλντο: Σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο γιο του



    ΣΧΟΛΙΑ