• sports

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η Ελλάδα στο πόλο (video)

    • NewsRoom

    Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης χειροκροτούν μετά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου στην έναρξη του αγώνα ενάντια στη Σερβία στον τελίκο του Ολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης, στο γήπεδο Tatsumi Water Polo Centre κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ιαπωνία, την Κυριακή 08 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ


    Τη δεύτερη θέση στο πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα ανδρών, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από τη Σερβία με 10-13.

    Η εκπληκτική ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στην «χρυσή» και του Ρίο, όμως, δεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

    Παρ’ όλα αυτά, πέτυχε σπουδαία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος και έχοντας κάνει ένα τεράστιο τουρνουά, ούσα αήττητη μέχρι τον τελικό και με νίκες απέναντι σε υπερδυνάμεις όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο.

    Στο τελευταίο πεντάλεπτο κρίθηκε ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα, με την Ελλάδα να δυσκολεύεται να απαντήσει στα τρία διαδοχικά γκολ των Σέρβων που έκαναν το σκορ από 10-10 σε σε 10-13.

    Οι Έλληνες αθλητές συγχαίρουν τους Σέρβους:

    Τα καθοριστικά γκολ των Σέρβων:

    Οι δηλώσεις του αρχηγού, Φουντούλη:

    Βλάχος: Ανεπανάληπτες στιγμές!

    Διαβάστε επίσης:

    Ολυμπιακοί αγώνες: Τέταρτη η Στεφανίδη στο επί κοντώ, όγδοη η Κυριακοπούλου

    Πετρούνιας για χάλκινο: «Ευτυχισμένος, αλλά έχω μια γλυκόπικρη γεύση – Ραντεβού στο Παρίσι για την πρωτιά»

    Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ