• sports

    Πετρούνιας για χάλκινο: «Ευτυχισμένος, αλλά έχω μια γλυκόπικρη γεύση – Ραντεβού στο Παρίσι για την πρωτιά»

    • NewsRoom
    Πετρούνιας: «Ευτυχισμένος που πήρα μετάλλιο, αλλά έχω μια γλυκόπικρη γεύση»

    O Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Πηγή: glomex


    Περήφανη έκανε ολόκληρη την Ελλάδα για μία ακόμη φορά ο άρχοντας των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

    Μετά από μία τιτάνια προσπάθεια και μία διαδρομή γεμάτη δυσκολίες, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε επάξια να κερδίσει μία θέση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διεκδικώντας για μία ακόμη φορά την κορυφαία θέση του κόσμου.

    Μετά από μία καταπληκτική προσπάθεια χωρίς λάθη, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε τελικά να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο ίδιος μίλησε λίγη ώρα μετά την βράβευσή του, εκφράζοντας την χαρά του για το μετάλλιο, το οποίο, όπως εξομολογήθηκε, αφιερώνει στις κόρες του και την Ελλάδα.

    «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είμαι γεμάτος και ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης μετά από όσα έχω περάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

    Παράλληλα, έκανε λόγο για «ανάμεικτα συναισθήματα» που τον διακατέχουν μετά τον μεγάλο αγώνα, τα οποία εξήγησε λέγοντας ότι «είμαι ευτυχισμένος που πήρα μετάλλιο, αλλά έχω μια γλυκόπικρη γεύση. Μου αρέσει να κερδίζω, δεν θέλω να είμαι στη δεύτερη ή την τρίτη θέση και να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω».

    Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του που είναι πλέον κάτοχος δύο ολυμπιακών μεταλλίων, ο Λευτέρης Πετρούνιας απάντησε ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, ενώ χαρακτήρισε «δικαίωση προσπαθειών» το μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο.

    «Είναι και μια απάντηση σε όσους δεν πίστευαν ότι θα επιστρέψω μετά το χειρουργείο», πρόσθεσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, ενώ έδωσε και ραντεβού σε τρία χρόνια στο Παρίσι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024: «Θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνει η καριέρα μου με την τρίτη θέση, θα κλείσει με την πρώτη θέση».

    Διαβάστε ακόμη:

    Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας (video)

    Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου (video)

    Φωταγωγημένο για τρεις ημέρες το δημαρχείο Γρεβενών για τον «χρυσό» Τεντόγλου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ