ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πιο ισχυρή ιταλική δυναστεία σε κρίση: Η οικογενειακή διαμάχη, η Ferrari και η «πώληση» της Juventus
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γιουβέντους, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το ΔΣ της ομάδας να παραιτείται σύσσωμο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά Μέσα τα μέλη του Δ.Σ. θα παραμείνουν τυπικά στις θέσεις τους μέχρι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση κάτι που αναμένεται να συμβεί στις 18 Ιανουαρίου.
Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο είναι εάν τη θέση του προέδρου θα καταλάβει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Ανιέλι ή θα επιλεγεί πρόσωπο της εμπιστοσύνης τους.
Οι παραιτήσεις έρχονται την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την οικονομική χρήση των σεζόν 2019-20 και 2020-21. Δεκαέξι ύποπτοι συνδέονται με την έρευνα της εισαγγελίας του Τορίνο μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι και ο αντιπρόεδρος Πάβελ Νέντβεντ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηρακλής: Η άνοδος με υπογραφή Μονεμβασιώτη και η επιστροφή ενός ιστορικού συλλόγου
- Οι 6 αλλαγές στα μικρά νησιά μετά τη δωρεά του Στ. Χατζηιωάννου
- Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για πρόωρες εκλογές, ο Παπασταύρου και ο Σαμαράς, οι Πάτριοτ και οι Τούρκοι και το dress code της Βουλής
- Ο Επαμεινώνδας Εμπειρίκος έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών με το deal των 16 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.