• sports

    Άγρια επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη – Τι ζητά από την UEFA

    • NewsRoom
    Β. Μαρινάκης: Επένδυση 599 εκατ. δολ. από την Capital Product Partners για τρία σύγχρονα LNG Carriers

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Σε σκληρές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός αρνείται να συνεχίζει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

    Με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές».

    «Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά περιττώματα που πρωταγωνιστούν τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

    «Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα αυτά τα ποδοσφαιρικά περτιττώματα να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια», πρόσθεσε.



    ΣΧΟΛΙΑ