• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Γλυφάδα: Τι κατέθεσε στις Αρχές η συνοδηγός της μοιραίας Corvette

    • NewsRoom


    Κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές η συνοδηγός της μαύρης Corvette, που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης χτύπησε και σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή

    Η γυναίκα που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην περιοχή της Γλυφάδας, εμφανίστηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στην Τροχαία, με σκοπό να παραδεχθεί την παρουσία της στο τροχαίο δυστύχημα και να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες του περιστατικού που κόστισαν τη ζωή σε έναν 25χρονο.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στην Γλυφάδα, η συνοδηγός, όπως και ο οδηγός της Corvette, είχαν εξαφανιστεί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία, μαρτυρώντας πως ήταν αυτός πίσω από το τιμόνι της μαύρης Corvette και υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε σοκ και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιβιβάστηκε σε όχημα άλλου φίλου του και έφυγε από το σημείο.

    Λίγα 24ωρα μετά το φρικτό τροχαίο και το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου μοτοσυκλετιστή, εμφανίστηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τροχαία και η συνοδηγός του αυτοκινήτου. Αρχικά, η γυναίκα έδωσε στις Αρχές τα στοιχεία της και αποχώρησε, ενώ κλήθηκε αργότερα εκ νέου, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες της φονικής σύγκρουσης του αυτοκινήτου με την μοτοσικλέτα του 25χρονου.

    Όπως φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές η γυναίκα, «ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», είπε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

    Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός της Corvette, που έχει ήδη καταθέσει, έχει αφεθεί προς το παρόν ελεύθερος, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται τώρα στον εντοπισμό του οδηγού που ακολουθούσε την Corvette και πήρε τους δύο επιβάτες της, μετά το τροχαίο δυστύχημα, εγκαταλείποντας τον 25χρονο τραυματισμένο και αβοήθητο στην άσφαλτο.



    ΣΧΟΛΙΑ