• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Γλυφάδα: Εικόνες – σοκ σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον τόπο του δυστυχήματος με την Corvette

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται η έρευνα για το φονικό τροχαίο δυστύχημα στην Γλυφάδα

    Φως στην υπόθεση του δραματικού τροχαίου δυστυχήματος στην Γλυφάδα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο οδηγός της Corvette που χτύπησε θανάσιμα τον 25χρονο Νάσο, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, για να ομολογήσει ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε την μοιραία μαύρη Corvette.

    Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος οδηγός στην κατάθεσή του φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετά το τροχαίο δυστύχημα εξαφανίστηκε από το σημείο με το αυτοκίνητο ενός φίλου του. «Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε», φέρεται να ανέφερε.

    Ο οδηγός της Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανωμοτί κατάθεσή του, ενώ η υπόθεση οδηγείται πλέον στην τακτική δικαιοσύνη και η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ο 40χρονος θα προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη ή όχι.

    Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι αρχικά υπήρξε σύγχυση με την ταυτότητα του 40χρονου οδηγού, καθώς το όνομα του ιδιοκτήτη της Corvette παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας, με το οποίο ο 40χρονος οδηγός έχει συνωνυμία και συνεπωνυμία. Ωστόσο, αργότερα έγινε ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία και ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

    Την ίδια ώρα, το OPEN έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον τόπο του δυστυχήματος της μοτοσικλέτας του 25χρονου Νάσου με την μαύρη Corvette. Στο βίντεο απεικονίζεται το μέγεθος και η σφοδρότητα του δυστυχήματος, ενώ σε ορισμένα πλάνα φαίνεται η διαλυμένη μοτοσικλέτα και παραδίπλα ο 25χρονος Νάσος να κείτεται στο κράσπεδο.



    ΣΧΟΛΙΑ