• Κοινωνία

    Ρόδος: Αυτός είναι ο 30χρονος παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη για βιασμό (video)

    • NewsRoom
    Ένα περιπολικό της αστυνομίας

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Στη σύλληψη 30χρονου πασίγνωστου πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας, προχώρησαν οι Αρχές στη Ρόδο.

    Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, πρόκειται για τον Στιβ Μιλάτος, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο περσινό Big Brother.

    Ο 30χρονος, ο οποίος συμμετείχε και σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου. Εκεί γνώρισε την γυναίκα και της πρότεινε να βγουν σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

    Εκείνη δέχτηκε, ωστόσο, στη συνέχεια ο 30χρονος άνδρας φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τη βίασε.

    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

    Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα υπηρεσίας.

    Ως συνήγορος υπεράσπισης, παρίσταται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Κοκκινογένης.

    Ο Στέλιος Αλεξανδρής δήλωσε: «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο».

    Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Βρετανίδας καταγγέλλουσας, Γιάννης Κοκκινογένης είπε: «Έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εύρεση γενετικού υλικού αργά χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή η εντολέας μου βρίσκεται στην ασφάλεια για διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα».

    Δείτε βίντεο από το Super Κατερίνα:

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 15 ετών η ποινή στους 2 δολοφόνους – Κανένα ελαφρυντικό

    Κορυδαλλός: Είχε εκδοθεί Missing Alert για τον άνδρα που έπεσε στο Μετρό – Η τραγική του ιστορία

    Λιμάνι Πειραιά: Στην εντατική 5χρονη που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα



    ΣΧΟΛΙΑ