• Κοινωνία

  Κορυδαλλός: Είχε εκδοθεί Missing Alert για τον άνδρα που έπεσε στο Μετρό – Η τραγική του ιστορία

  • NewsRoom
  Συρμός του Μετρό

  Μετρό


  Ο 26χρονος Λευτέρης Παπουτσής είναι ο νεαρός άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Κορυδαλλός», το μεσημέρι της Τετάρτης, για τον οποίο είχε εκδοθεί Missing Alert, καθώς αγνοούνταν από την προηγούμενη ημέρα.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την εξαφάνιση του 26χρονου από την Κυψέλη, ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν από έξι χρόνια.

  Το Missing Alert ενεργοποιήθηκε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευε η ζωή του.

  Όπως δήλωσε ο ίδιος, ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο του 26χρονου ότι πρόκειται για τον Λευτέρη Παπουτσή, ο οποίος, μάλιστα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Κρατικού Νίκαιας.

  «Δυστυχώς έπεσε στον σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού. Θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», τόνισε χαρακτηριστικά.

  Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει τα εξής:

  ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

  Ο Παπουτσής Ελευθέριος, ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

  Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

  ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

  Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους.

  Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2022 υπήρξαν 48 ανησυχητικές εξαφανίσεις ενηλίκων που απαιτούσαν άμεσους χειρισμούς και ενέργειες για την εύρεση τους».

  Διαβάστε επίσης:

  Απεγκλωβίστηκε ο άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό στον Κορυδαλλό

  Λιμάνι Πειραιά: Στην εντατική 5χρονη που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα

  Απομακρύνθηκε το 13ο επικίνδυνο-επιβλαβές πλοίο από την Ελευσίνα  ΣΧΟΛΙΑ