• Κοινωνία

    Ποιος είναι ο μεγιστάνας που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με μια πανάκριβη Lamborghini

    • Contributor
    Βίκας Ομπερόι και Γκαγιάτρι Τζόσι

    Βίκας Ομπερόι και Γκαγιάτρι Τζόσι


    Toν γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Σαρδηνία με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Ελβετών τουριστών.

    Η υπόθεση ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές της περιοχής καθώς στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ορισμένα super cars τα οποία φαίνεται να ευθύνονται για το δυστύχημα.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για Ferrari αλλά και για μια Lamborghini που επιχείρησαν να προσπεράσουν ένα τροχόσπιτο, το χτύπησαν και αυτό αναποδογύρισε με τα τραγικά αποτελέσματα.

    Το ενδιαφέρον είναι ότι οδηγός της Lamborghini είναι ο 54χρονος Ινδός δισεκατομμυριούχος Βίκας Ομπερόι, τον οποίο ήδη ερευνούν οι αρχές ενώ είχε συνοδηγό την σύζυγό του.

    Ένα από τα βίντεο δείχνει τη Lamborghini να είναι πίσω από ένα μεγάλο λευκό τροχόσπιτο σε δρόμο με μονή λωρίδα κυκλοφορίας, όταν μια κόκκινη Ferrari πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα σε μια προσπάθεια να προσπεράσει τόσο τον Ομπερόι, όσο και το προπορευόμενο τροχόσπιτο.

    Στο βίντεο, η μπλε Lamborghini Huracan εμφανίζεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

    Δείτε το βίντεο:

    Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όλοι οι επιβαίνοντες στα πολυτελή αυτοκίνητα συμμετείχαν στην εκδήλωση Sardinia Supercar Experience, η οποία ξεκίνησε από την Τεουλάδα και επρόκειτο να ολοκληρωθεί στην Όλμπια.

    Κατά τη διάρκεια μερικών ημερών, οι συμμετέχοντες διασχίζουν το νησί με Ferrari και Lamborghini, επισκέπτονται σημεία θέας και διανυκτερεύουν σε ακριβά ξενοδοχεία. Εάν οι τουρίστες ταξιδέψουν με το δικό τους αυτοκίνητο, το ταξίδι κοστίζει 10.409 λίρες. Ένα πολυήμερο ταξίδι με ενοικιαζόμενη Ferrari SF90 από τον διοργανωτή μπορεί να γίνει με 21.515 λίρες.

    Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Βίκας Ομπερόι

    Ο Βίκας Ομπερόι έχει περιουσία της οποίας η καθαρή αξία ανέρχεται σε 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes. Δραστηριοποιείται στο real estate και διευθύνει την Oberoy Realty η οποία είναι εισηγμένη στη Βομβάη και χτίζει πολυτελή διαμερίσματα στα προάστια.

    Είναι επίσης ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Westin στα προάστια της Βομβάης και χτίζει το πρώτο ξενοδοχείο και κατοικίες Ritz-Carlton της πόλης.

    Βίκας Ομπερόι και Γκαγιάτρι Τζόσι
    Βίκας Ομπερόι και Γκαγιάτρι Τζόσι

    Ο Oberoi, κατασκευάζει επίσης ένα εμπορικό κέντρο, ξενοδοχείο και πύργο γραφείων στο κέντρο της Βομβάης.

    Εν μέσω του lockdown που προκλήθηκε από την πανδημία το 2020, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία μίσθωσης για 1,1 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια στον υπό κατασκευή πύργο γραφείων της στη Βομβάη με τη Morgan Stanley.

    Η Oberoi Realty Ltd ιδρύθηκε από τον Ranveer Oberoi πριν από τρεις δεκαετίες. Εκτός από ακίνητα, ο κ. Oberoi επενδύει επίσης στη στέγαση, τις επιχειρήσεις, τη φιλοξενία και το λιανικό εμπόριο.

    Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Βομβάης, ο κ. Oberoi σπούδασε επίσης στο διάσημο Harvard Business School στις ΗΠΑ.

    Σύζυγός του είναι η ηθοποιός Gayatri Joshi, που έκανε το ντεμπούτο της στο Bollywood με τους Swades του Shah Rukh Khan.

    Βίκας Ομπερόι
    Βίκας Ομπερόι

    Διαβάστε επίσης:

    Κρίτων Λεντούδης: Το πάθος για τα πολυτελή αυτοκίνητα, ο γάμος και τα μεγάλα deals στη ναυτιλία

    Έλληνες εφοπλιστές: Σε χρόνο ρεκόρ συγκέντρωσαν €50 εκατ. για τους πλημμυροπαθείς

    Γιάννης Ιωαννίδης: Τα απίστευτα ξεσπάσματα, τα «γαλλικά» και οι απίθανες ατάκες του «Ξανθού» (video)

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ