• Κοινωνία

    Ποιος επιχειρηματίας εισέβαλε μαινόμενος στα γραφεία εφημερίδας


    Επίθεση σε βάρος του δικαιώματος στην ενημέρωση κατήγγειλε η δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας στη Μυτιλήνη «Πολιτικά», Βαρβάρα Γκιγκιλίνη. Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής εισέβαλε στην εφημερίδα και διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο που κάλυψε το μέσο ενημέρωσης την υπόθεση με το σταυρό στη Μυτιλήνη.

    Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο κέντρο της αγοράς στον τομέα των οπτικών, εισέβαλε στα γραφεία της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Πολιτικά της Λέσβου» και εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στη διευθύντρια της εφημερίδας Βαρβάρα Γκιγκιλίνη και τη δημοσιογράφο Νατάσα Παπανικολάου που εκείνη τη στιγμή απουσίαζε.

    Αιτία, ρεπορτάζ της δημοσιογράφου για το θέμα του σταυρού, ύψους δέκα μέτρων, που υψώθηκε πάνω από την παραλία Απελή, τη νομιμότητα της κατασκευής καθώς και την ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών στην εξόφθαλμη παραβίαση των σχετικών κανονισμών.

    Η κ. Γκιγκιλίνη, όπως είπε, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Σημειώνεται ότι από τις πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης, που έφθασαν μάλιστα να προκαλέσουν την αντίδραση και του Συμβουλίου της Ευρώπης και για τις οποίες υπήρξαν μηνυτήριες αναφορές, καμία δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η γυναίκα επιχειρηματίας που άντλησε 25 εκατ. δολάρια για να επεκτείνει τη start up της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απελευθερώθηκε ο Ρώσος επιχειρηματίας που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιχειρηματίας θύμα απάτης χιλιάδων ευρώ με μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα της Αμερικής



    ΣΧΟΛΙΑ