• Κοινωνία

    Νίκος Παππάς: Την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο προτείνει η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου


    Ειδικό Δικαστήριο για τον   Νίκο Παππά για τον πρώτο διαγωνισμό παρωδία με τις τηλεοπτικές άδειες “δείχνει” με την πρόταση της η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    Προτείνει την παραπομπή του τότε υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στο Ειδικό Δικαστήριο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος και του καταγγέλλοντα εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα για ταξική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος.

    Η Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδηλίνη προφανώς κρίνει ότι είναι αληθείς οι καταγγελίες “βόμβα” του εργολάβου Καλογρίτσα, με το Δικαστικό Συμβούλιο να έχει τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή ή όχι.

    Ο Χρήστος Καλογρίτσας έχει καταγγείλει ότι η σύμβαση με το λιβανέζικο όμιλο CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένες Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική και πως καταρτίστηκε, με μπροστάρη τον Νίκο Παππά, για να μπορέσει να εισέλθει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η εταιρεία του.

    O κ. Καλογρίτσας αποδίδει κεντρικό ρόλο στον Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεοπτικές άδειες: Μέσω υπομνήματος απολογήθηκε ο Νίκος Παππάς

    Χρήστος Καλογρίτσας: Επέμεινε στις καταγγελίες του κατά του Νίκου Παππά – Ολοκληρώθηκε η απολογία του



    ΣΧΟΛΙΑ