Κοινωνία

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τον Μένιο Φουρθιώτη – Για την πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα

Μένιος Φουρθιώτης

Μένιος Φουρθιώτης


Τρίτη εισαγγελική παρέμβαση για τον Μένιο Φουρθιώτη, αυτή τη φορά για τη «μαϊμού» δημοσιογραφική ιδιότητα που προέβαλε, με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ αλλά και πλαστό δελτίο διαπίστευσης σε υπουργεία.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε έρευνα μετά τη χθεσινή καταγγελία του μέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), Γιώργου Βότσκαρη, προκειμένου να διερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση.

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο που θα διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση, θα διαβιβαστεί και η αναφορά της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών στην οποία, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της, ξεκαθαρίζεται πως ο τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είναι μέλος της.

Το μεσημέρι, έφτασε στην Εισαγγελία και θα συσχετιστεί στη δικογραφία ο φάκελος που απεστάλη από τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, μαζί με τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης όταν αιτήθηκε δημοσιογραφική διαπίστευση για την είσοδο του στη Βουλή. Αίτημα που είχε απορριφθεί.

 


ΣΧΟΛΙΑ