ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί 25χρονος ο γρονθοκόπησε έναν 17χρονο στο φάσμα του αυτισμού. Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.
«Ντρέπομαι για αυτό που έκανα», ισχυρίστηκε ο δράστης απολογούμενος για την επίθεση του πριν από 6 ημέρες στον 17χρονο, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.
Κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε:
«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα.
Ήταν τεράστιο λάθος μου.
Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τo θυμό και την ένταση στον καυγά
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα
Απολογούμαι .Ζητάω συγνώμη. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό.
Ντρέπομαι και σας δηλώνω ότι θα συμπαρασταθω ηθικά οικονομικά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο γιατί έχω κατανοήσει το λάθος μου.»
Η επίσης κατηγορουμένη σύντροφος του δράστη αφέθηκε, μετά την απολογία της, ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.
Διαβάστε επίσης:
Ταγιάνι προς Ρούμπιο: Σημαντική η αμερικανική παρουσία στην Ευρώπη
Citi για ΔΕΗ: Νέα τιμή στόχος στα €22,60 – Περιθώρια ανόδου ακόμη και στο δυσμενές σενάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- JPMorgan: Ρίχνει στα τάρταρα τη μετοχή της Rheinmetall μετά από υποβάθμιση και μείωση τιμής στόχου κατά -30% – Κατρακύλα -8%
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε αγροτικές ενισχύσεις: Ανακτήθηκαν 16,3 εκατ. ευρώ από 27.193 δικαιούχους για το 2023
- Θεμιστοκλέους: Προκήρυξη για 1000 γιατρούς την επόμενη βδομάδα – 5.000 προκηρύξεις και 3.000 προσλήψεις Ε.Π το 2026
- FT: Νέο mega deal εξετάζει η Anthropic που θα εκτοξεύσει την αποτίμηση της σχεδόν στα 1 τρισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.