• Κοινωνία

    Κως: Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της TUI σηματοδοτώντας την έναρξη της τουριστικής περιόδου

    • NewsRoom


    Προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο της Κω, η πτήση της TUI fly από Αννόβερο προς το νησί του Ιπποκράτη, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της τουριστικής περιόδου για τα ελληνικά νησιά.

    Οι επιβάτες είναι διάφοροι επαγγελματίες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη Γερμανία. Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα BILD. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς. Ιδιαίτερα δημοφιλείς στο γερμανικό κοινό της TUI είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Πελοπόννησος. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν από το Αννόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασιλεία της Ελβετίας.

    Στο αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τουρισμού, φορείς του νησιού αλλά και επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να τους καλωσορίσουν. Στις αρχές του Μαρτίου φάνταζε πολύ δύσκολο – λίγους μήνες μετά η χώρα μας θα υποδέχονταν τους πρώτους επισκέπτες της από χώρα του εξωτερικού, όπως σημειώνουν με μια φωνή οι εμπλεκόμενοι με τα τουριστικά πράγματα.



    ΣΧΟΛΙΑ