ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 34 ανήλθαν τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 133, σύμφωνα με τη λοιμοξιωλόγο Ελένη Γιαμαρέλλου που μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega.
Όπως είπε η κ. Γιαμαρέλλου, τα 10 από αυτά είναι «ορφανά» δηλαδή δεν ανήκουν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον των κρουσμάτων που γνωρίζαμε εξαρχής. Τα συμπτώματα που παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα είναι ήπια.
Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα του κορονοϊού είναι συνολικά 117, ενώ υπάρχουν 15 περιπτώσεις που διερευνώνται, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι θετικές στον κορονοϊό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Noval Property: Μεταβολές στα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά τον θάνατο Νικολάου Στασινόπουλου
- Μυστακίδης για τροχαίο στη Ρουμανία: «Τα παιδιά ταξίδευαν για να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα»
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό τεσσάρων ανηλίκων
- Λαζαρίδης: Στην Εξεταστική Επιτροπή δεν υπάρχει μία Ζωή, αλλά πολλές μικρές, που την ανέχονται