• Κοινωνία

  Κακοκαιρία: Ακυρώνονται τα αυριανά ραντεβού στις δημόσιες υπηρεσίες Καρδίτσας και Τρικάλων

  • NewsRoom
  Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

  Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


  Ακυρώνονται τα ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα στις δημόσιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, που αναμένεται να επηρεάσει τη Θεσσαλία.

  Υπενθυμίζεται ότι οι Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων κηρύχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών με εξαίρεση:

  • τις υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
  • τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  • τις δομές υγείας,
  • τα μέσα μαζικής μεταφοράς, άλλες υπηρεσίες,

  Η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου.

  Το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι οι δημόσιες υπηρεσίες θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους πολίτες και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού ή για την εξυπηρέτησή τους άμεσα ακόμα και χωρίς ραντεβού, εφόσον τίθεται θέμα υπέρβασης προθεσμιών, σε άλλη ημέρα εκτάκτως.

  Τυχόν οδηγίες ή απαντήσεις που αφορούν ειδικότερα υπαλλήλους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού θα δίνονται αρμοδίως από τη Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών ([email protected]).

  Διαβάστε επίσης: 

  Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλία έως την Τετάρτη  ΣΧΟΛΙΑ