• Κοινωνία

    Goody’s Burger House: Γιορτάζουν το Halloween με δύο μοναδικά Limited Edition burgers

    • NewsRoom
    Goody’s Burger House: Γιορτάζουν το Halloween με δύο μοναδικά Limited Edition burgers

    Goody’s Burger House


    Τα Goody’s Burger House παρουσιάζουν δύο μοναδικά Limited Edition burgers, το «Dracula burger» και το «Monster burger», αποκλειστικά και μόνο για την περίοδο του Halloween .

    Συμμετέχουν στη γιορτή του φετινού Halloween  λανσάροντας 2 μοναδικά επετειακά Halloween Βurgers, τα οποία αντλούν την έμπνευσή τους από το Halloween και θα διατίθενται από τις 12 Οκτωβρίου.

    Ο συνδυασμός του μαύρου ψωμιού με την κατακόκκινη πικάντικη sriracha σως είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των νέων burgers, που δημιουργεί από την πρώτη κιόλας ματιά συνειρμούς σχετικούς με τη συναρπαστική βραδιά του Halloween.

    Mάλιστα, το σερβίρισμα των 2 Halloween Burgers για όσους επιλέξουν να τα απολαύσουν στο κατάστημα των Goody’s Burger House, κρύβει μια ακόμη splatter έκπληξη: η πικάντικη sriracha sauce βρίσκεται μέσα σε «ένεση», η οποία καρφώνεται στην καρδιά του burger, ενισχύοντας τον spooky χαρακτήρα των Halloween Burgers!

    Τα υπόλοιπα συστατικά των burgers, όπως τα crunchy γαριδάκια και το κατακόκκινο παντζάρι, δένουν «τρομακτικά» καλά μεταξύ τους, δίνοντας μία εντελώς spooky και splatter Halloween ατμόσφαιρα.

    Το πρωτότυπο και απολαυστικό “Dracula burger” αποτελείται από μαύρο ψωμάκι, μπιφτέκι classic, Goody’s sauce, τυρί cheddar, bacon trimmings, μαρούλι, sriracha sauce, παντζάρι και crunchy γαριδάκια.

    Το πεντανόστιμο και θηριώδες tower “Monster burger” περιέχει μαύρο ψωμί, μπιφτέκι classic, κοτόπουλο πανέ, Goody’s sauce, τυρί cheddar, bacon, μαρούλι, δροσερή τομάτα και sriracha sauce.

    Τα 2 νέα απολαυστικά Halloween Burgers θα διατίθενται από τις 12 Οκτωβρίου και για όλη την περίοδο του Halloween σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House, καθώς και μέσω delivery, στο goodys.com και στην εφαρμογή Goody’s App.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ