• Table for Two

    Goody’s Burger House: Οι νέες υπηρεσίες και το άνοιγμα στο εξωτερικό

    • Χριστίνα Παπαγιάννη

    Δυναμικό ξεκίνημα, με επέκταση στις αγορές του εξωτερικού και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως η «Tap ‘Ν Grab Dine In», που λανσαρίστηκε πρόσφατα, κάνουν το 2023 τα Goody’s Burger House.

    Λεπτομέρειες για τη στρατηγική της αλυσίδας εστίασης του ομίλου Vivartia δίνει ο Κοσμάς Κροκίδας, Chief Marketing Officer του Ομίλου Goody’s – everest, μιλώντας τόσο για τις δυνατότητες που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό η νέα υπηρεσία, όσο και για τα σχέδια των Goody’s Burger House να κάνει γνωστό το δημοφιλές σήμα στις διεθνείς αγορές.

    Το νέο κατάστημα στη Λεμεσό

    Όπως εξηγεί, η υπηρεσία «Tap ‘Ν Grab Dine In» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στην εμπειρία του πελάτη της αλυσίδας, ενώ πρωταρχικός στόχος είναι το δυναμικό νεανικό κοινό. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή την κατεύθυνση διερευνώνται νέα προϊόντα και νέες προϊοντικές κατηγορίες με γνώμονα τις διεθνείς διατροφικές τάσεις, όπως είναι τα εποχιακά μενού.

    Goody’s σε Ριάντ, Σουκεάβα και Λεμεσό

    Το 2022 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε το άνοιγμα των Goody’s Burger House στις ξένες αγορές, καθώς και την επιστροφή του σήματος στην Κύπρο, έπειτα από επτά χρόνια. Η αλυσίδα εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας το Δεκέμβριο, όπου προσφέρεται και η υπηρεσία του drive thru. Το κατάστημα, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, έχει συνολικό εμβαδό περίπου 500 τ.μ. και αναπτύσσεται σε δύο ορόφους. Στα επίσημα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, έδωσε το παρών ο πρέσβης της Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία. Το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει το άνοιγμα δύο επιπλέον καταστημάτων στο Ριάντ εντός του 2023, καθώς και την επέκταση σε άλλες πόλεις.

    Το νέο κατάστημα στο Ριάντ

    Είχε προηγηθεί το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Goody’s Burger House στη Λεμεσό, δημοφιλή τουριστικό κυπριακό προορισμό, στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2022. Όπως λέει ο κ. Κροκίδας, εκατοντάδες κόσμου επισκέφθηκαν το κατάστημα από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ταχεία ανάπτυξη σε όλη τη χώρα. Έχοντας επεκταθεί και στη Ρουμανία, το επενδυτικό πλάνο του ομίλου προβλέπει την άφιξη σε περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

    Το νέο κατάστημα των Goody’s Burger House στη Ρουμανία