• Κοινωνία

    Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Οι 3 Κρητικοί αιμόφυρτοι στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς

    • NewsRoom

    Λίγο μετά τη συμπλοκή


    H αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχει σοκάρει τους πάντες. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που φέρνει στη δημοσιότητα το mega, είναι λίγο μετά τις επτά το πρωί, ούτε ένα λεπτό αφόρου ο «πιστολέρο» έχει πυροβολήσει τους τρεις ανθρώπους.

    Ο άνδρας έχει ήδη διαφύγει ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο. Ο κόσμος είναι συγκλονισμένος καθώς τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Ο δρόμος που λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτος από κόσμο και αυτοκίνητα έχει αδειάσει πλήρως.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στο σημείο όλοι ήταν σοκαρισμένοι και «παγωμένοι» από την τραγωδία. Στο δρόμο, έξω από το μαγαζί στο Γκάζι κείτονται βαριά τραυματισμένα κάτω και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι.

    Εν τω μεταξύ σντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή είναι ο 33χρονος, υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη για τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς του συμπατριώτη του σε βάρος τριών νεαρών από την Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

    Ήδη η 29η τακτική ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και πλέον καταζητείται κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Ο 33χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης του τζιπ με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες, με οδηγό τον καταζητούμενο για τους πυροβολισμούς, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο που έχει δημοσιοποιηθεί να βγαίνει από τη θέση του οδηγού και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση.

    Ο κατηγορούμενος ως συνεργός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση που εκφράζει ο 33χρονος για το αιματηρό επεισόδιο είναι πως δεν φαντάστηκε ποτέ αυτήν την εξέλιξη καθώς δεν γνώριζε ότι ο φίλος του και οδηγός του τζιπ είχε πάνω του όπλο. Φέρεται επίσης να δηλώνει σοκαρισμένος από το συμβάν και να ισχυρίζεται πως ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν ότι χαστούκισε το ένα από τα θύματα καθώς τον εξύβρισε.

    Όπως αναφέρει η συνήγορος του, ο 33χρονος, αμέσως μετά το συμβάν στο Γκάζι, επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε πως επιθυμεί να παραδοθεί στις Αρχές.

    Την ταυτότητα του Αλβανού κακοποιού που καταζητείται αποκάλυψαν τα αλβανικά ΜΜΕ.

    Πρόκειται για τον Nardi Izmet Idrizi, που είναι σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα, είναι ο κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, αλλά και παράνομης διακίνησης μεταναστών, ενώ μάλιστα είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα μας. Ωστόσο, έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει. Συγκεκριμένα είναι ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας.

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Γκάζι: Αυτός είναι ο καταζητούμενος που πυροβόλησε τους τρεις άνδρες από την Κρήτη
    Γκάζι: Ποινική δίωξη στον 33χρονο συνεπιβάτη του τζιπ
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών



    ΣΧΟΛΙΑ