• Κοινωνία

    Γκάζι: Ποινική δίωξη στον 33χρονο συνεπιβάτη του τζιπ


    Ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του συλληφθέντα για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της παρέας των Κρητικών στο Γκάζι.

    Ο 33χρονος Αλβανός φέρεται να ήταν συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις νεαρούς. Η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν.

    Ο Αλβανός, που στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν φαίνεται να βγαίνει από το τζιπ και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Ο 33χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί, φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως υποστηρίζει, τον εξύβρισε, ενώ δηλώνει ότι δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

    Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

    Διαβάστε επίσης:

    Γκάζι: Αυτός είναι ο καταζητούμενος που πυροβόλησε τους τρεις άνδρες από την Κρήτη

    Οπαδική βία: Παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για προκαταρκτική έρευνα

    Ετσι σκοτώθηκε ο αστυνομικός στον Ασπρόπυργο – Σοκαριστική φωτογραφία από τη διαλυμένη μηχανή



    ΣΧΟΛΙΑ