• Κοινωνία

    Γκάζι: Αυτός είναι ο καταζητούμενος που πυροβόλησε τους τρεις άνδρες από την Κρήτη

    • NewsRoom

    O Αλβανός καταζητούμενος


    Θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί ο αλλοδαπός μπράβος της νύχτας που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν από αυτούς. Πρόκειται για αλβανικής καταγωγής άτομο, 36 ετών, ο οποίος καταζητείται παντού, ενώ η Αστυνομία εντόπισε και το τζιπ στο οποίο επέβαιναν το βράδυ εκείνο οι δύο μπράβοι.

    Ο ένας που συνελήφθη, 33 ετών έχει επίσης καταγωγή από την Αλβανία και υποστήριξε πως «ένα χαστούκι έριξα. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει» ενώ αποκάλυψε πως τον δεύτερο δράστη τον γνώρισε 7 μήνες πριν.

    Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του ανθρώπου που έριξε τις 4 σφαίρες και τραυμάτισ εν ψυχρώ τους τρεις άνδρες από την Κρήτη που διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο μαγαζί.
    Σύμφωνα με αλβανικό μέσο, ο 36χρονος καταζητούμενος είχε απελαθεί από την Ελλάδα δύο φορές  ενώ το 2012 ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους ένοπλης ληστείας σε πρατήριο καυσίμων στον Αυλώνα.

     

     

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δυο τους είναι μέλη συμμορίας και έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών.

    Ρεπορτάζ του Mega, αποκάλυψε ότι η ΕΛ.ΑΣ τους θεωρεί μέλη μιας άκρως επικίνδυνης συμμορίας από την Αλβανία, ενώ συνδέει αυτόν που πυροβόλησε τους τρεις φίλους από την Κρήτη και με δολοφονία που είχε γίνει πριν από λίγους μήνες στη Νέα Ιωνία.

    Αφού είχε διαφύγει της σύλληψης, είχε βρει καταφύγιο στην Αλβανία.

    «Ο δράστης που σήκωσε το όπλο έχει έναν τεράστιο φάκελο στην Αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν» αποκάλυψε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    «Στόχευσε με ειδικό τρόπο τα κεφάλια τους για μία λεκτική αντιπαράθεση, δεν τον ένοιαξε καθόλου ότι τον καταγράφουν οι κάμερες. Ο άνθρωπος αυτός έχει δύο «πόρτες», μία στην Αλβανία, που αν κρυφτεί στα βουνά άντε να τον βρεις και μία στην Ιταλία, γιατί συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας» συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Τον αποκάλυψαν τα αλβανικά ΜΜΕ

    Την ταυτότητα του Αλβανού κακοποιού  αποκάλυψαν τα αλβανικά ΜΜΕ.

    Πρόκειται για τον Nardi Izmet Idrizi, που είναι σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα, είναι ο κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, αλλά και παράνομης διακίνησης μεταναστών, ενώ μάλιστα είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα μας. Ωστόσο, έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει. Συγκεκριμένα είναι ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι – Σκληρές εικόνες

    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών
    Γκάζι: Αλλοδαποί μπράβοι της νύχτας πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς
     



    ΣΧΟΛΙΑ