• Κοινωνία

    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

    • NewsRoom
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι


    Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι, το πρωί του Σαββάτου.

    Ένας 33χρονος συνελήφθη χθες βράδυ, από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα.

    Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο

    Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα.

    Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και δύο άτομα που κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ να τους πλησιάζουν και να διαπληκτίζονται μαζί τους. Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δύο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

    Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς. Στην συνέχεια κατευθύνονται στο αυτοκίνητό τους και φεύγουν. Tο συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

    Kάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το ανθρακί τζιπ και έχει διαπιστωθεί ότι ήταν μισθωμένο από εταιρεία ενοικιάσεις αυτοκίνητων.

    Στο νοσοκομείο τα θύματα

    Μάχη με τη ζωή του δίνει ο 33χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Παραμένει νοσηλευόμενος σε ΜΕΘ, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

    Η οικογένεια του 33χρονου έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς πως δεν έχει γίνει εφικτή η αφαίρεση της σφαίρας από το κεφάλι του τραυματία.

    Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός του 33χρονου, ο οποίος βρίσκεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ ο τρίτος τραυματίας ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Ετσι σκοτώθηκε ο αστυνομικός στον Ασπρόπυργο – Σοκαριστική φωτογραφία από τη διαλυμένη μηχανή

    Νεκρός 29χρονος αστυνομικός μετά από καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου

    Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές



    ΣΧΟΛΙΑ