• Κοινωνία

    Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι – Σκληρές εικόνες

    • NewsRoom


    Στο διαδίκτυο ανέβηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον καυγά που προηγήθηκε πριν από τους πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό τριών ατόμων.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανέβασε άγνωστος στο διαδίκτυο διακρίνεται ο αδίστακτος πιστολέρο να σηκώνει το όπλο του και να πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι και στο σώμα τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς.

    Σε βιντεοληπτικό υλικό που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

    Μέσω της ανάλυσης βιντεοληπτικών υλικών προσπαθούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής να ιχνηλατήσουν το τζιπ των δραστών και να φτάσουν το συντομότερο στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους, για το αιματηρό επεισόδιο που προκάλεσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

    Ειδικά ο ένας από τους τρεις νεαρούς που τραυματίστηκαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά και άλλοι δύο έχουν βαριά τραύματα.

    Η παρέα των 7 νεαρών που βρισκόταν από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, βρίσκονταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου για φαγητό.

    @alert_news.gr

    το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια

    ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

    Τότε φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους δύο επιβαίνοντες κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός, ενώ κατά την διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

    Στο σημείο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες που θα αποσταλούν για βαλλιστική ανάλυση, ενώ πεποίθηση των Αρχών είναι πως οι νεαροί βρέθηκαν στο λάθος σημείο αντιμέτωποι με τους λάθος ανθρώπους, αφού πιθανόν πρόκειται για μπράβους που λυμαίνονται καταστήματα στην περιοχή, και γι’ αυτόν τον λόγο τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

    Υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για την προέλευσή τους λόγω των συμμοριών που δρουν στο Γκάζι ωστόσο στα ίχνη τους οι Αρχές αναμένεται να φτάσουν από την συλλογή των στοιχείων και των καταθέσεων που λαμβάνουν.

    Πηγή: ertnews.gr

    Διαβάστε επίσης: 

    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ανατροπή στην υπόθεση – Προηγήθηκε διαπληκτισμός με τους δράστες (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ