• Κοινωνία

    Γκάζι: Αλλοδαποί μπράβοι της νύχτας πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πυροβολισμών που έπεσαν το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, με αποτέλεσμα τρεις Κρητικοί να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών έχουν αναγνωρίσει στα τέσσερα βίντεο από κάμερες ασφαλείας άτομα τα οποία εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, γνωστά στον χώρο της νύχτας που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και στο Γκάζι σε υποθέσεις προστασίας μαγαζιών.

    Παράλληλα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ανθρακί Range Rover το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία leasing.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας κατέθεσε ακόμη πως η παρέα του δεν έκανε κάποια κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου απλά αντέδρασαν όταν ο οδηγός του τζιπ περνώντας από την οδό Ιάκχου πάτησε σε λακκούβα με νερό και τους έβρεξε.

    Ωστόσο σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος εκβιαστών η συγκεκριμένη κατάθεση προκαλεί αρκετά ερωτηματικά καθώς στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται η παρέα των Κρητικών με τους δύο δράστες να συνομιλούν λίγα δευτερόλεπτα πριν τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς.

    Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

    Διαβάστε επίσης

    Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι – Σκληρές εικόνες

    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ανατροπή στην υπόθεση – Προηγήθηκε διαπληκτισμός με τους δράστες (upd)

    Βοιωτία: Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του



    ΣΧΟΛΙΑ