• Κοινωνία

    Έτσι έγινε το τροχαίο στη Βουλή – Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης (video)

    τροχαίο Βουλή

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλή


    Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ρίχνοντας φως στα γεγονότα που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση του οχήματος ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη με ένα μηχανάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός του, ο 23χρονος Ιάσωνας να χάσει τη ζωή του.

    Το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Βουλής και το υλικό εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης. Όπως αποτυπώνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να έρχεται από δεξιά, την ώρα που το όχημα ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη στρίβει για να μπει μέσα στην Βουλή και συγκρούονται, με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

    Το βίντεο, όπως αναφέρεται στην περιγραφή από τον δημοσιογράφο που το ανέβασε στο διαδίκτυο «έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού, με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο 23χρονος ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, περνώντας μπροστά από τα «λουλουδάδικα» της Βουλής.

    Το συνοδευτικό της ΕΛΑΣ βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα και περιμένει να στρίψει αριστερά για να περάσει την είσοδο του κοινοβουλίου. Ο οδηγός του ταξί σταματά για να περάσει το όχημα της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο ο 23χρονος που βρίσκεται στην δεξιά λωρίδα, φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί ότι εκείνη την στιγμή στρίβει το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας και να εκτιναχθεί μερικά μέτρα μακριά, χάνοντας την ζωή του.

    Να τονιστεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σηματοδότες ανόδου και καθόδου της Β. Σοφίας ήταν στο πράσινο, ενώ η είσοδος των οχημάτων στο παρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο που υπάρχει συνήθως στο σημείο.

    Υπενθυμίζεται ότι, με απόφαση της οικογένειάς του, ο 23χρονος Ιάσωνας θα δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς οι γονείς του προχώρησαν στη γενναιόδωρη πράξη των δωρεάς των οργάνων του.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε ακόμη:

    Ανάλυση: Να τι φταίει για το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή!

    Τροχαίο στη Βουλή: Ξεκίνησε η δωρεά οργάνων του 23χρονου Ιάσονα – Δίνει ζωή σε 6 ασθενείς

    Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ