• Κοινωνία

    Τροχαίο στη Βουλή: Ξεκίνησε η δωρεά οργάνων του 23χρονου Ιάσονα – Δίνει ζωή σε 6 ασθενείς

    τροχαίο Βουλή

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλή


    Ζωή σε έξι ασθενείς με σοβαρά νοσήματα θα δώσει ο 23χρονος Ιάσονας, ο οδηγός της μηχανής που έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο που είχε μπροστά στην Βουλή

    Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, οι γονείς του έκαναν γνωστή την γενναιόδωρη απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους σε ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.

    Η κίνηση μεγαλοψυχίας και αγάπης των γονιών του 23χρονου θα χαρίσει ζωή σε ασθενείς που αναζητούσαν ελπίδα για να κρατηθούν στη ζωή, καθώς προχώρησαν σε δωρεά οργάνων και συγκεκριμένα των πνευμόνων, των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς, των κερατοειδών, ακόμα και τους δέρματος για εγκαυματίες ασθενείς.

    Σύμφωνα με το Mega, η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων του Ιάσονα έγινε στον Ευαγγελισμό από ομάδα γιατρών του Λαϊκού και του Ωνασείου, ενώ η καρδιά του 23χρονου θα δοθεί σε ασθενή 45 με 50 ετών. Η λειτουργία της καρδιάς του είχε επιτευχθεί με μηχανική υποστήριξη.

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό αναφορικά με την υπόθεση, μετακινείται από την Τροχαία ο τροχονόμος από το επίμαχο βίντεο στο τροχαίο έξω από τη Βουλή και πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για να ελεγχθεί η συμπεριφορά του.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί – Καταθέτει αύριο

    Ανάλυση: Να τι φταίει για το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή!

    Τροχαίο στη Βουλή: Εγκεφαλικά νεκρός ο αναβάτης της μηχανής – Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ