• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 33χρονος πιλότος

    Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Κ) οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα. Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων αποδοκίμασε τον κατηγορούμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 33 χρόνος πιλότος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολαιν. Ανακριτής και εισαγγελέας μετά την πολύωρη απολογία του διέταξαν την προφυλάκιση του. Ο κατηγορούμενος φεύγοντας είπε «ζήτω μια μεγάλη συγγνώμη».

    Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολαϊν κλήθηκε σήμερα να δώσει απαντήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα του, αλλά και την «παράσταση» που έστησε επί 37 ημέρες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

    Κατά την απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή και όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπέβαλλε δύο αιτήματα.

    Με το πρώτο ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα.

    Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων, φίλων και γνωστών, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

    Ο 33χρονος πιλότος προσήλθε στην Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο και με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

    Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Κάρολαϊν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

    Αλέξανδρος Παπαιωαννιδης, Συνήγορος 33χρονου

    Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας.

    Σας μεταφερθώ τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του Και υποστήριξε ότι Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

    Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες.



    ΣΧΟΛΙΑ