• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα που υπέβαλλε ο πιλότος

    Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Κ) οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα. Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων αποδοκίμασε τον κατηγορούμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Τέσσερις και πλέον ώρες διήρκησε η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν ενώπιον του ανακριτή, για το έγκλημα μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

    Ο 33χρονος γυναικοκτόνος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή και όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπέβαλλε δύο αιτήματα.

    Με το πρώτο ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα.

    Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων, φίλων και γνωστών, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

    Ο 33χρονος πιλότος προσήλθε στην Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο και με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

    Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Κάρολαϊν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο συζυγοκτόνος πριν τη μεταγωγή του στον ανακριτή (video)

    Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή

    Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν – «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»



    ΣΧΟΛΙΑ