• Κοινωνία

    Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν – «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»

    Γλυκά Νερά


    Περίπου μια εβδομάδα αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε για πρώτη φορά στην βρετανική DailyMail για την «αποστολή» που έχει αναλάβει πλέον ο ίδιος και η σύζυγός του, την ανατροφή της εγγονής τους, Λυδίας.

    «Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

    Τόσο ο πατέρας της Καρολάιν όσο και η μητέρα της, Σούζαν, δήλωσαν πόσο υπερήφανοι ήταν για την κόρη τους, η οποία «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

    Η εφημερίδα εξηγεί ότι οι γονείς της Καρολάιν δεν αντέχουν να μιλούν για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς, που η 20χρονη βρήκε τον θάνατο στο σπίτι της. Όμως θα είναι πάντα περήφανοι για τα «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης τους», όπως είπε εχθές ο Ντέιβιντ στην Mail.

    Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος, αλλά και τη φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, ο οποίος κατάφερε να τους εξαπατήσει όλους, ενώ μέχρι και την τελευταία στίγμη στο μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο, λίγο πριν συλληφθεί, αγκάλιαζε τη μητέρα της.

    Αναφερόμενος στα σχολικά χρόνια της Καρολάιν, ο πατέρας της μίλησε για τα κατορθώματα της κόρης του, εξηγώντας ότι ήταν καλή στα αθλήματα, τις ξένες γλώσσες, ενώ ξεχώριζε για τους καλούς βαθμούς της στο σχολείο.

    Μάλιστα, επιλεγόταν ως σημαιοφόρος στις παρελάσεις των εθνικών εορτών.

    «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο 78χρονος Ντέβιντ.

    «Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν, ενώ συμπλήρωσε ότι η πολυτάλαντη κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

    «Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι», δήλωσε ο 78χρονος.

    Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του λέγοντας ότι ήταν «εξαιρετική αθλήτρια». «Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στενοχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών. Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της».

    Ο 78χρονος αναφέρθηκε τέλος στην αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες, καθώς «εκτός από ελληνικά, μιλούσε άψογα αγγλικά, ενώ ήταν πολύ καλή στα γαλλικά και τα ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της».

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ο ένας από τους δύο συνηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

    Γλυκά Νερά: Ενώπιον του ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν – Τι θα πει στην απολογία του

    Παρέμβαση Νικολούλη για Γλυκά Νερά: Η λεπτομέρεια που ξεχώρισε και το τηλεφώνημα στο «Τούνελ» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ