• Κοινωνία

    Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο συζυγοκτόνος πριν τη μεταγωγή του στον ανακριτή (video)

    Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Κ) οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα. Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων αποδοκίμασε τον κατηγορούμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

    O 33χρονος πιλότος, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή, αναμένεται να υποστηρίξει ότι σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

    Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία, αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

    Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και τη θανάτωση του σκυλιού τους, βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

    Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Για ακόμη μία φορά ο συζυγοκτόνος ήταν ανέκφραστος, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Πολίτες τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή

    Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν – «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»

    Γλυκά Νερά: Πώς μία βασική μάρτυρας κατέρριψε τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου



    ΣΧΟΛΙΑ