• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, λέει ο δικηγόρος του 21χρονου

    • NewsRoom
    Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία 19χρονου Άλκη

    Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου πρώην ποδοσφαιριστή για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη


    Το φονικό όπλο της επίθεσης που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν το δρεπάνι, σύμφωνα με τον συνήγορο του 21χρονου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή.

    Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 21χρονου δήλωσε ότι: «Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

    Θα ήθελα πρώτα να απολογηθεί και μετά να σας μεταφέρω όσα πει. Δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, δεν έχει χτυπηθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει χτυπηθεί με άλλο μέσο.

    Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, αυτό το δρεπάνι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο».

    «Το κακό είναι ότι τέτοια περιστατικά δυστυχώς συμβαίνουν συχνά μεταξύ οπαδών. Νομίζω ότι είναι μετανιωμένος», κατέληξε ο συνήγορος του 21χρονου.

    Παραδίδεται στις αλβανικές Αρχές ο 20χρονος

    Στο μεταξύ καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, καθώς την πρόθεσή του να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στις Αρχές της χώρας του είναι ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος διέφυγε στη γείτονα χώρα. Αυτό μετέφερε σήμερα ο συνηγορός του, Παρασκευάς Σπυράτος.

    Μάλιστα, ο 20χρονος, ο οποίος αναζητείται με διεθνές ένταλμα, φέρεται διατεθειμένος να συναινέσει στην έκδοσή του στην Ελλάδα, όπως είπε ο κ. Σπυράτος.

    «Γνωρίζω ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί -θα σας ενημερώσω και σε ποια πόλη στην πορεία, σε ποιο αστυνομικό τμήμα- και υπάρχει μία άψογη συνεργασία με τις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες είναι ενήμερες ήδη από χθες για την απόφασή του ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της εκδόσεώς του και να μπορέσει να έρθει εδώ (στη Θεσσαλονίκη), να απολογηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία 19χρονου: Συνεχίζονται οι απολογίες – Παραδίδεται στις Αρχές ο 20χρονος Αλβανός καταζητούμενος

    Εξέταση DNA για όλους ζήτησε η ανακρίτρια για τη δολοφονία του Άλκη – Σε εξέλιξη οι απολογίες

    Άρθρο Παρέμβαση: Ποιος τα βάζει με την… Ομάδα;



    ΣΧΟΛΙΑ