ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν δύτες που καταδύθηκαν πρόσφατα στη Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα με τη New York Post δύο δύτες που έπεσαν στα νερά των ακτών της Ν. Ζηλανδίας ανακάλυψαν ένα γιγαντιαίο «θαλάσσιο σκουλήκι» περίπου 8 μέτρων, το οποίο πιθανότατα ήταν ένα πυρόσωμα.
Το θαλάσσιο σκουλήκι κινείτο στον βυθό του νερού, χαρίζοντας ένα σπάνιο θέαμα.
Παρόλο που τα θαλάσσια αυτά πλάσματα συνήθως πιάνονται στα δίχτυα των ψαράδων, το μέγεθος του συγκεκριμένου, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η New York Post, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίθανο γλυκό κουταλιού πορτοκάλι: Γεμάτο άρωμα και γεύση!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρονομικά ποσά σε δημοπρασία αντικειμένων της Μέριλιν Μονρό – Στο σφυρί μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Ford
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι μετασεισμοί ακόμη ταλαιπωρούν την Ζάκυνθο: Νέες «δίδυμες» δονήσεις το πρωί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.