ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε το πρωί της Πέμπτης στις ράγες του Μετρό στον σταθμό Σύνταγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα.
Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από το πρωί ο σταθμός, ενώ νωρίτερα η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε ότι «στη Γραμμή 2 του Μετρό η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη-Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας στον σταθμό Σύνταγμα».
Όπως διευκρινίζεται, «ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3».
Αντίθετα, «ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 3 είναι ανοιχτός».
Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίζουν τις μετακινήσεις τους με εναλλακτικές διαδρομές, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές και Red code για 3 περιφέρειες
Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WhatsApp: Καταγγέλλει απόπειρα μπλοκαρίσματος στη Ρωσία – Παρασύρει τους πολίτες σε «ελεγχόμενη» κρατική εφαρμογή
- Eurovision: Αυτά είναι τα 7 τραγούδια που πέρασαν στον τελικό (video)
- SoftBank: Το στοίχημα στην OpenAI εκτόξευσε τα τριμηνιαία κέρδη της
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Μέρισμα 0,625 δολάρια και εξασφάλιση εσόδων 2,40 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.