• Κοινωνία

  Αγριο επεισόδιο στον «αέρα» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Αχιλλέα Μπέου

  • NewsRoom

  Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος


  Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος «σκοτώθηκαν» στον αέρα της εκπομπής «Πρωϊνό». Η πρωτοφανής σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τους έντονους χαρακτηρισμούς με τον παρουσιαστή να ζητά να κλείσουν το τηλέφωνο

  Αναλυτικά ο διάλογος

  Α.Μ. Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

  Γ.Λ Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

  Α.Μ. Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

  Γ.Λ. Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

  «Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά. Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

   

  Διαβάστε επίσης:

  Αχιλλέας Μπέος: Νέο παραλήρημα – Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου
  Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι τον έβριζαν και απειλούσαν να τον δείρουν
  «Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει» – Ξέσπασε νέος πόλεμος  ΣΧΟΛΙΑ