• Κοινωνία

    Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι τον έβριζαν και απειλούσαν να τον δείρουν

    • NewsRoom
    Παραμένει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας, δημοσιογράφος-παρουσιαστής


    Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια δυσάρεστη εμπειρία στο γήπεδο της ΑΕΚ όταν πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Γαλλία. Οπαδοί τον περικύκλωσαν και παρ’ ολίγο να φάει ξύλο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του.

    Μιλώντας στο «Πρωϊνό» ο δημοσιογράφος είπε στο «Πρωινό», ότι παραλίγο να φάει ξύλο από οπαδούς που του επιτέθηκαν λεκτικά.

    Ο ίδιος περιέγραψε όσα συνέβησαν, ως εξής: «Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία και λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά, και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες μόνος μου για τον αγώνα. Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία. Στα γραφεία αυτά ήταν μαζεμένοι 100 άνθρωποι που με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν εκτός τηλεόρασης. Εντός τηλεόρασης ενοχλώ».

    Συνέχισε, λέγοντας: «Άρχισαν αυτοί να με βρίζουν. Για το γεγονός ότι είμαι Ολυμπιακός. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης και κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και σκέφτηκα ότι θα τις φάω. Και λέω δύο είναι τα τινά: ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω».

    Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Γυρίζω και τους λέω «κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής». Υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Στα 53 μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά και χθες θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: Έκανα υπομονή εννέα μήνες – Έφτασα στα όριά μου
    Τα απόνερα της αποχώρησης Ποφάντη, η επίθεση της KatKen στη Σκορδά, η γκάφα της ΕΡΤ με την Κίνα και τι φέρνει η είσοδος Καλημέρη στο OPEN



    ΣΧΟΛΙΑ