• Real Estate

    Σε πανικό ο κ. Στέφανος Βλαστός της ΕΤΑΔ

    • NewsRoom


    Σε πανικό πρέπει να βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ κ. Στέφανος Βλαστός, ο οποίος απέστειλε χθες στο mononews και νέα επιστολή.

    Καταρχάς , τον ευχαριστούμε για τα μαθήματα δημοσιογραφίας  την οποία προφανώς  έχει διδαχθεί από τους συμβούλους του. Κατανοούμε δε  την την αγωνία του ενόψει του  Διαχειριστικού Ελέγχου από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίον όπως διαβάσαμε σε άλλο site, τον δέχθηκε καρτερικά  ενώ  θα μπορούσε να τον αποφύγει.  Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως  για να δημοσιεύσουμε το πόρισμα.

    Τον διαβεβαιώνουμε  τέλος  ότι ουδεμία πρόθεση είχαμε να τον συκοφαντήσουμε κάνοντας χρήση ενός δημοσιευμένου εγγράφου , ενός  Δελτίο Τύπου.  Το οποίο όμως αν ο ίδιος θεωρούσε ότι  είναι συκοφαντικό γιατί δεν είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη :

    Στη χθεσινή του λοιπόν επιστολή ο κ Βλαστός , ενεργώντας  και ως άτυπο Γραφείο Τύπου  των συνδικαλιστών αφού παραθέτει ένα  ολόκληρο Δελτίο Τύπου (της 17ης Φεβρουαρίου 2022) του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΔ στη συνέχεια   αναφέρει τα ακόλουθα :

    «Κατά συνέπεια, το δελτίο τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΤΑΔ με ημερομηνία 07.02.2022, το οποίο αναδημοσιεύσατε, χωρίς περαιτέρω έρευνα, με σκοπό να με συκοφαντήσετε δεν αφορά τον επίσημο φορέα εργαζομένων της ΕΤΑΔ, ο οποίος αριθμεί εκατοντάδες εργαζόμενους που ανήκουν στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στην ΕΤΑΔ, αλλά μία ολιγάριθμη ομάδα εργαζομένων του Μουσείου Αχιλλείου Κέρκυρας, η οποία όχι μόνο δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία των εργαζομένων του Μουσείου, πολλώ δε μάλλον το σύνολο των εργαζομένων της ΕΤΑΔ, όπως επιδιώκετε σκοπίμως να παρουσιάσετε στο δημοσίευμά σας.

    Τέλος, όσον αφορά στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών στο οποίο και αναφέρεστε για τον διαχειριστικό έλεγχο που έχει διατάξει… «Μετά από
    αλλεπάλληλες καταγγελίες που έχουν γίνει για τα πεπραγμένα των τελευταίων Διοικήσεων της ΕΤΑΔ από τους εργαζομένους της εταιρείας, αλλά και από βουλευτές, αλλά και στη βάση αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων» είναι φανερό ότι δεν έχετε σωστή και διασταυρωμένη πληροφόρηση, διότι ουδέποτε μας έχει κοινοποιηθεί ένα τέτοιο έγγραφο.

    Δυστυχώς, ανυπόστατοι ψίθυροι με ιδιοτελή κριτήρια σας οδήγησαν σε έναν φτωχό και ανυπόληπτο δημοσιογραφικό λίβελο, ο οποίος όχι μόνον προσβάλλει  την τιμή και την υπόληψή μου αλλά -το σημαντικότερο- υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

    Παρακαλώ να δημοσιευθεί αυτούσια η παρούσα επιστολή μου για την αποκατάσταση της αλήθειας, άλλως θα είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

    Στέφανος Δ. Βλαστός
    Διευθύνων Σύμβουλος



    ΣΧΟΛΙΑ