• Real Estate

    Μεγάλο ενδιαφέρον για τα 4 ακίνητα που πουλά η Prodea Investments ΑΕΕΑΠ

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Αρ. Καρυτινός στο mononews.gr: Τα ακίνητα που βλέπει η Prodea και τι ακολουθεί μετά το ομόλογο των 300 εκατ. ευρώ

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea Investments, Αριστοτέλης Καρυτινός


    Ξεπερνούν τις 10, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μη δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν χθες στο πλαίσιο της διαδικασίας της Prodea Investments ΑΕΕΑΠ για την πώληση 4 ακινήτων της με μισθωτή την Εθνική Τράπεζα.

    Πρόκειται για κτήρια γραφείων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Κηφισίας στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, τον Πειραιά και την οδό Ακαδημίας, η αξία των οποίων είναι περίπου 74 εκατ. ευρώ (στις λογιστικές καταστάσεις της Prodea).

    Στόχος της ΑΕΕΑΠ είναι να αποκομίσει υπεραξίες από την πώλησή τους και να μειώσει τον αριθμό των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με μισθωτή την Εθνική Τράπεζα.

    Βάσει πληροφοριών μη δεσμευτική προσφορά έχουν καταθέσει εταιρείες real estate οι οποίες «κοιτάζουν» για πρώτη φορά την Ελλάδα (π.χ. η Chenavari) ή και έχουν εξαγοράσει ένα μικρό αριθμό ακινήτων, όπως είναι η Βrook Lane Capital, αλλά και η Trastor ΑΕΕΑΠ η οποία το διάστημα αυτό υλοποιεί ένα σημαντικό για τα μεγέθη της επενδυτικό πλάνο για την αύξηση της αξίας του χαρτοφυλακίου ακινήτων της.



    ΣΧΟΛΙΑ