ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διερευνητική διαδικασία για την πώληση 4 ακινήτων της, μισθωμένων στην Εθνική Τράπεζα έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Prodea Investments ΑΕΕΑΠ.
Πρόκειται για κτήρια γραφείων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Κηφισίας στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, τον Πειραιά και την οδό Ακαδημίας. Για το εν λόγω χαρτοφυλάκιο, συνολικής αξίας στα βιβλία της ΑΕΕΑΠ, 74 εκατ. ευρώ, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με πιθανούς ενδιαφερομένους.
Η Prodea ως αιτιολογία για την κίνησή της αυτή επικαλείται την ανάγκη να μειώσει το ποσοστό των ακινήτων της με μισθωτή την Εθνική Τράπεζα σε σχέση με το σύνολο του χαρτοφυλακίου της, κάτι που, όπως λέγουν στελέχη της ζητείται από τους ξένους θεσμικούς επενδυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.